Mit ili stvarnost - možete li povećati penis soda bikarbonom? Cijela istina o putu

kako povećati penis sodom

Pitanje povećanja muškog dostojanstva brine ogroman broj predstavnika snažne polovice čovječanstva.

Neke toliko izgrize da je osoba spremna doslovno na sve, nadajući se postizanju pozitivnih rezultata.

No, istodobno se malo muškaraca slaže da će potražiti pomoć kirurga i koristiti "čudesne" kreme, masti, tablete.

Također pribjegavaju receptima iz alternativne medicine.

Jedna od takvih metoda je povećanje penisa sodom bikarbonom.

Koliko je realno da muškarac soda bikarbonom poveća penis?

Kad pribjegavate receptima tradicionalne medicine, važno je razumjeti koliko su učinkoviti i kakve prijetnje predstavljaju zdravlju. Soda privlači mnoge svojom dostupnošću i jeftinošću u receptima, ali koliko može pomoći u povećanju najskupljih organa za čovjeka?

mjerenje veličine penisa

Postoji prilično kontroverzi na ovu temu: oglašivačke tvrtke za produljenje ili drugi uređaji za povećanje penisa vrište da soda nema nikakve veze s rastom penisa, a neki čak promoviraju ideju da je soda lužina koja neutralizira djelovanje Kiselina i unutarnja uporaba čak su opasni za ljude, jer mogu dovesti do kvara probavnog sustava.

Ali ako uključite zdravu logiku, onda lako možete shvatiti da je koncentracija kiseline u želucu toliko visoka da lagana otopina sode neće štetiti.

Obraćajući pažnju na suvremeni ritam života, možete primijetiti da je sustav kiselinsko-bazne ravnoteže kod mnogih ljudi vrlo napet, muškarci posebno pate, jer neprestano moraju biti u formi, štititi i osiguravati svoju obitelj. A ako žena još uvijek nije zadovoljna muškarcem u krevetu, to uvelike utječe na samopouzdanje muškarca, što ometa njegov normalan život i stalni rast.

Korištenje otopine sode može značajno smanjiti emocionalni stres, očistiti krv i ljudsko tijelo u cjelini, što će uvelike ojačati tijelo i pružiti više šansi za povećanje penisa bez operacije.

Kako penis više ne bi mogao uzimati sodu unutra, proizvod prilično dobro pomaže u obliku kašice koja se mora nježno utrljati u organ.

Redovita uporaba takvog "pilinga" tijekom nekoliko mjeseci pomaže u povećanju organa za nekoliko centimetara.

Rezultat se neće pojaviti odmah, trebate strpljenja. A za konsolidaciju rezultata, preporučljivo je koristiti specijalno bilje i druge načine za povećanje penisa kod kuće:

  • bez masti;
  • bez ičega.

Kako utječe na rast penisa?

mjerna traka za mjerenje penisa nakon povećanja sodom

Pitanje je složeno i dvosmisleno: s jedne strane u proizvodu nema hormona ili drugih komponenata koje potiču rast bilo kojih dijelova tijela, s druge strane promiče aktivaciju molekula vode u tijelu, što ubrzava biosintetske procese u tijelu, uklanja toksine i poboljšava prijevoz krvi.

Ako u krvi postoje štetne nečistoće, njezin protok je poremećen i tijekom uzbuđenja čovjek možda neće imati dobru erekciju.

Kad muškarac postigne maksimalnu erekciju, čini se da se penis povećao. I to je stvarno istina - penis postaje veći za oko 3-5 mm. Nakon smanjenja uzbuđenja, organ se vraća u svoju normalnu veličinu, ali što je veći protok krvi, to je primjetnije povećanje veličine penisa.

Tijekom spolnog odnosa penis je u uzbuđenom stanju, a što je jača erekcija, to će partnerica dobiti više zadovoljstva, jer će penis osjećati puno bolje. Ali to je prvi razlog koji čovjeka tjera na razmišljanje o povećanju veličine njegovog dostojanstva.

Zaključak

Nerazumno je sa 100% sigurnošću tvrditi da soda bikarbona stvarno povećava penis. Iako soda pozitivno utječe na potenciju i na tijelo u cjelini.

Korištenje narodnih metoda povećanja penisa neće naštetiti čovjeku, već će čak biti korisno. A ako je muškarac odlučio iznenaditi svog partnera u krevetu, jednostavno je potrebno popiti tečaj alkalne otopine - čak i ako se penis ne poveća, potencija će biti normalna.