Recenzije o Gigant

 • Dino
  Nakon 40 godina primijetio sam da više ne dajem prednost u krevetu. Mislim da je to dijelom i zbog činjenice da sam nezadovoljan veličinom penisa i kompleksom. Gigant gel sam pronašla na Internetu. Naručio sam ga na web stranici. Samo sam želio obnoviti erekciju, ali uspio sam i povećati penis. Erekcija se normalizirala prvog dana, a tjedan dana kasnije izmjerio sam porast od 2 cm.
  Gigant
 • Anita
  Suprug i ja smo u braku 10 godina. Ima 50 godina. Nedavno je počeo seksati, a veličina njegovog dostojanstva me zapravo nije zadovoljavala. Odlučio sam naručiti Gigant gel putem Interneta na službenim web stranicama proizvođača. Sam sam to platio, dostava je došla u poštu. Gel je stvarno pomogao. Moj suprug ga je koristio tjedan dana, penis je postao veći i tvrđi.
  Gigant
 • Mario
  Nisam imao jako velik penis - 16 centimetara, i primijetio sam da to nije sasvim dovoljno za moju djevojku. Zbog toga sam počeo imati komplekse, a uz to sam počeo imati problema s erekcijom. Liječnik je preporučio Gigant gel, naručio sam ga putem interneta. Nakon 2-3 dana erekcija se vratila, a nakon tjedan dana primijetio sam da je moj prijatelj dodao najmanje centimetar duljine!
  Gigant
 • Nikolina
  Izlazim s tipom 5 godina. Njegov penis nije jako velik, pa su počeli i problemi s libidom. Ispostavilo se da je zbog stresa na poslu tip potpuno izgubio erekciju. Otišli smo doktoru, preporučio je Gigant gel. Naručili smo ga na web mjestu proizvođača i počeli ga koristiti. Nakon 4 dana, momkov penis je postao veći i pojavila se erekcija.
  Gigant
 • Sandra
  Uvijek sam se sramio seksa zbog malog penisa i na kraju sam počeo imati problema s potencijom. Prijatelji su mi savjetovali Gigant gel za rast i potenciju penisa. Naručio sam ga na službenoj web stranici proizvođača. Erekcija se poboljšala nakon nekoliko dana, a tjedan dana kasnije uslijedio je lijep bonus - penis je postao deblji i dulji.
  Gigant
Korisnička ocijena Gigant
4.2
10