Upute za korištenje Gigant

Upute za uporabu proizvoda Gigant

kako koristiti Gigant gel za povećanje penisa

Kako pravilno koristiti gel napisano je u uputama. Obavezno radite sve prema uputama, tako da ćete zajamčeno dobiti učinkovito povećanje penisa. Liječnici u Hrvatskoj propisuju gel za povećanje penisa. Mast poboljšava cirkulaciju krvi i sprječava neugodne znakove impotencije.

Kako se koristi alat?

Gel se nježnim pokretima nanosi na uspravni penis. Nakon masaže gelom stalno dobivate +1 cm do duljine penisa. Za najbolje rezultate nanesite gel 30 minuta prije početka seksa. U prvom mjesecu redovite upotrebe penis će vam dodati 2 cm duljine i 1 cm promjera.

Kontraindikacije i nuspojave

Budući da su u gelu Gigant prisutne samo prirodne tvari, kontraindicirano je koristiti ga samo u slučaju osobne netrpeljivosti. Mladi dečki koji još nisu navršili 18 godina također ne bi trebali koristiti gel. Kad se slijede doze navedene u uputama, ne pojavljuju se nuspojave. Povećanje dnevnih koncentracija može dovesti do predoziranja koje prati:

  • migrene,
  • mučnina,
  • dispepsija,
  • pogoršanje općeg stanja,
  • alergijska reakcija.

Muškarci stariji od 65 godina koji su odlučili koristiti Gigant gel za povećanje penisa trebaju se obratiti liječniku.

Važne informacije! Dopuštena je kombinirana upotreba gela za povećanje penisa s malim dozama alkohola i ne uzrokuje rizik od nuspojava.