Koje su vježbe za povećanje penisa? Mogućnosti kućnog treninga

Čovjek je nezadovoljan veličinom svog penisa

Bez obzira koliko je dobra snaga jačeg spola, pokazatelj duljine samopouzdano zauzima prvo mjesto. I to uopće nije mali hir krupnih ljudi, već podaci o kojima izravno ovisi njihovo mentalno stanje.

Muškarac s velikim penisom na podsvjesnoj razini osjeća se samopouzdanije i privlačnije, upravo je taj faktor koji ženama služi kao nevidljivi signal i privlačnost. Je li moguće povećati veličinu penisa treningom? Odgovor je u članku.

Povećanje penisa lijekovima gotovo je nemoguće, ali uz pomoć mehaničkih utjecaja, utega, vakuumskih pumpi i kazaljki mogu se postići opipljivi rezultati. Redovitim pristupom i pravilnim izvršavanjem, u relativno kratkom vremenskom razdoblju možete povećati penis do 3 centimetra.

Za manipulacije s organom bolje je odabrati jutarnje i večernje sate i posvetiti petnaest do trideset minuta dnevno postupcima koji povećavaju rast penisa. Glavni je uvjet biti strpljiv, jer se u jednom danu čudo neće dogoditi.

Važno: Prije nego što započnete bilo koju metodu istezanja, poželjno je potražiti liječnički savjet. Budući da svaki nemar i nepravilne izvedbe mogu dovesti ne samo do ozljeda, već i do gubitka osjetljivosti muškog organa.

Trening rasta kod kuće

Veličina penisa koja zahtijeva povećanje

Najpristupačnija opcija je set posebno dizajniranih vježbi za povećanje penisa, koje su usmjerene na normalizaciju cirkulacije krvi, istezanje penisa i poboljšanje erekcije. Možete ih raditi i kod kuće.

Veličina penisa određuje se količinom krvi koja teče u organ tijekom erekcije.. . . Stoga, prije početka bilo koje vrste vježbanja, organ se mora zagrijati, kako bi se izbjegle ozljede i elastičnost tkiva.

Za zagrijavanje možete koristiti običnu krpu, prethodno navlaženu toplom vodom i zamotati penis ne dodirujući područje mošnje. Za opuštanje organa trebat će 5 minuta.


Istezanje mišića

Posebnost takvog treninga je da se svako istezanje izvodi isključivo na organu u tromom stanju. Potezi istezanja pridonose laganom izgledu glave. Takvi postupci neće dodati željenih 5-7 centimetara, ali apsolutno je moguće postići dva ili tri.

Pažnja: Ručno istezanje penisa ima isti učinak kao i naglašavanje penisa tradicionalnim sustavima.

Sigurnija metoda hvatanja je da nema pritiska na kralježnični živac koji prolazi duž vanjske strane penisa. Svaki čovjek može izmisliti vlastite tehnike hvatanja, oslanjajući se na osobne senzacije.

Glavna stvar je ne stiskati penis previše, kako ne bi poremetili cirkulaciju krvi. . . . Razmjere će biti moguće procijeniti za dva tjedna. Međutim, za vidljive rezultate bit će potrebno oko tri mjeseca treninga kod kuće.

Jelqing

Ovo je vježba s dugom poviješću, koja se danas uspješno koristi. Načelo rada svodi se na istezanje organa rukama. Zbog toga u penisu, uz pomoć masažnih pokreta, raste krvni tlak.

Takvo istezanje izaziva mikro oštećenja u tkivima, koja se nakon nekog vremena nadoknađuju rastom novih stanica.

Čovjek je vježbom povećao penis

Analogija ove metode slična je izgradnji mišića.. . . A nakon proteka vremena, milimetar po milimetar, primjetan je porast penisa. Da bi rezultat bio uistinu vidljiv, vježbu treba izvoditi najmanje jednom dnevno.

U prvim danima postupak treba izvesti najmanje 50-100 puta. Do kraja mjeseca, postupno se broj istezanja može povećati na 200 ponavljanja odjednom. Nakon otprilike mjesec dana, kada je trup jači, vježbe se mogu izvoditi s većom aktivnošću, jače povlačeći meso, zbog treninga vezivnih mišića.

Ako se slijedi tehnika, glava penisa postaje natečena i crvena kao rezultat intenzivnog krvotoka. Kada je rezultat zadovoljavajući, možete nastaviti vježbati u primjetnim intervalima, ali barem jednom tjedno.

Manipulacije se moraju izvoditi u polupobuđenom stanju kako ne bi oštetili krvožilne vene.. . . Tijekom postupka, obavezno koristite lubrikant ili obični vazelin kako biste izbjegli ogrebotine i ogrebotine kože.

Cirkulacija

Dobra cirkulacija krvi na najbolji način utječe ne samo na stanje, već i na veličinu muškosti. Loš protok krvi u genitalijama čini čovjeka taocem oslabljene ili odsutne erekcije.

Najbolja metoda protoka krvi u penis je tjelesna aktivnost i izvođenje barem osnovnih tjelesnih aktivnosti, poput laganih jutarnjih vježbi, penjanja stepenicama i svakodnevnih dugih šetnji.

Mnogo stoljeća čovječanstvo aktivno koristi prirodne afrodizijake za pojačanu cirkulaciju krvi, koji jačaju snagu zbog protoka krvi u organe.Među muškarcima najpopularniji je korijen ginsenga., također vodeće pozicije zauzimaju đumbir, timijan i orašasti plodovi.

Kegelov blok za gimnastiku

Gimnastika za povećanje penisa

Pomoć iz Kegelovih vježbi je neizravna, sastoji se u većem volumenu dotoka krvi u organ.

To omogućuje penisu da postigne maksimalnu erekciju.. . . Ovaj trening za penisnu rosu preporučuje se koristiti kao pomoćni za postizanje maksimalnih rezultata.

Da bi bolje razumio koji mišići trebaju biti uključeni, muškarac samo treba pokušati prekinuti proces mokrenja i osjetiti kako mišići međice i dna zdjelice rade u ovom trenutku.

Prednosti Kegelovih vježbi su u nedostatku kontraindikacija i bolnih osjeta.

Savjet: Kontrakcija mišića penisa ostaje potpuno nevidljiva, pa se manipulacija organom može izvoditi bilo gdje i bilo kada.

Prisilno povlačenje

Međutim, najbolja metoda ostaje ručna metoda koja koristi prste.. . . Da biste izveli vježbu, trebate dnevno provoditi 20 do 30 minuta na tijelu.

Tijekom takvih manipulacija penis treba biti potpuno opušten kako bi bilo prikladnije povući prepucij organa do kraja. Vježbu treba izvoditi u stanju lagane bolnosti, ali ne bi trebalo biti jakih osjećaja boli.

Postupak se sastoji od povlačenja penisa prema gore, dolje i ulijevo. Takve manipulacije pridonose uspješnom istezanju kavernoznih tijela u penisu, zbog čega se povećava duljina organa.

Kružno istezanje

Donekle sličan povlačenju snage.Razlika između ove tehnike je u polaganoj rotaciji penisa u smjeru suprotnom od kazaljke na satu.. . . Potreban broj ponavljanja je 25. Nakon svakog ujednačenog kruga, organ se mora promućkati i masirati kako bi se poboljšao protok krvi. Vježba pomaže produljiti penis istezanjem hrskavičnih procesa u njegovoj bazi.

Sjedenje

Za ovu vrstu vježbe trebate koristiti stolicu ili trosjed. Istezanje je važno za člana s laganom erekcijom. To je neophodno kako bi se organ mogao slobodno protezati i okretati u zadanom smjeru. U ovoj vrsti istezanja penis se mora povući ne gore i u stranu, već prema stražnjici, tako da zatim polako sjedite na njemu.

Učinak metode leži u povećanju pritiska na kavernozna tijela unutar organa.. . . Zbog toga se postižu vidljivi rezultati ne samo u duljini, već i u širini penisa.

U obliku slova V

Prsten za zamatanje penisa za vježbanje

To bi trebalo učiniti mekim organom. U tom slučaju prsten prstiju uhvati glavu i zadrži se nekoliko sekundi. Trebate napraviti 10 pristupa.

Da bi učinak bio očit, tijekom vježbe trebate palcem slobodne ruke čvrsto pritisnuti bazu penisa i premjestiti je na glavu i natrag u bazu.Prilikom izvođenja vježbe ne smije se pojaviti nelagoda i bol.. . .

Ako se tijekom vježbe pojave bolovi, potrebno je stisnuti glavu, što pospješuje odljev krvi i, u nedostatku nelagode, možete nastaviti istezati.
Masaža

Masaža povećanja penisa donekle je slična procesu masturbacije. Da biste izbjegli bol i nelagodu tijekom postupka istezanja, morate koristiti mazivo.

U stanju erekcije svjetlosti, penis se hvata za prste u osnovi. . . Kretanje se vrši prema glavi i natrag uzlaznim redoslijedom, postupno se povećava brzina. Po postizanju pune erekcije muški se organ hvata s dvije ruke i nekoliko se puta ispruži zadržavajući se što duže u produženom stanju. Zbog toga se krv zadržava u dubokim slojevima penisa.

Ovjes tereta

Metoda se koristi za povećanje organa pomoću utega na kraju. Manipulacije s utezima unutar penisa izazivaju manje suze (mikropukotine), koje se ubrzo napune poluhrskavičastom tvorbom, pridonoseći prirodnom produljenju penisa.

Sada znate što učiniti kod kuće kako biste povećali penis. Ako želite, možete promijeniti nekoliko stvari o veličini penisa.

Nuspojave

Vježba kod kuće koja povećava rast muškog penisa može imati mnogo nuspojava. Mnogi od njih kratko traju i nestaju za nekoliko dana.Tu spadaju:

  • crvenilo kože i crvene mrlje na njoj. Često je taj učinak uzrokovan pretjeranim naporom;
  • suha koža penisa može ukazivati na netočnu ili nedovoljnu količinu maziva.
Nuspojava vježbi za povećanje penisa

Ali ne izgledaju sve "nuspojave" od istezanja tako bezazleno. Preaktivan i grub pristup vježbanju može završiti za muškarca:

  1. Bolovi u organu.
  2. Zatamnjenje penisa.
  3. Modrice i crvene mrlje.
  4. Žuljevi.
  5. Krv i krvni ugrušci u posudama genitalnog organa.
  6. Privremeni nedostatak erekcije.

Nanesite kremu za povećanje penisa kako biste poboljšali rezultate nakon vježbanja.

Ako se odlučite za vježbe za povećanje penisa, važno je upamtiti glavno pravilo: bez obzira što se po svojoj prirodi bol pojavljuje tijekom manipulacije penisom, ona apriori ne može biti bezazlena. Stoga, ako ste se u bilo kojoj fazi vježbe počeli osjećati nelagodno i bolno, uz svu svoju želju, daljnji postupci nisu poželjni.

Bol može proći sam od sebe za nekoliko dana. Ali ako se to nije dogodilo, morate odmah kontaktirati stručnjaka kako biste otklonili ili potvrdili sumnje i prilagodili daljnje radnje. Stvarno je fizičkim vježbama povećati muški spolni organ.