Kako povećati penis

Dogodilo se da penis uvijek pobudi istinsko zanimanje i razgovore o svojoj funkcionalnosti, dok se velika pažnja poklanja takvom problemu kao što je veličina penisa. Većina stručnjaka vjeruje da je normalna veličina penisa u stanju erekcije 12-20 cm, drugi vjeruju da je 13-18 cm.

povećanje penisa

Što utječe na veličinu penisa

Glavni utjecaj ima razina testosterona tijekom puberteta mladića. Ako su u ovom trenutku spolni hormoni u tijelu prisutni u prekomjernoj količini, tada se može očekivati da će penis biti velik, sasvim je moguće da će njegova duljina doseći 25-30 cm u uspravnom stanju. Kada se razina testosterona malo smanji, organ doseže 12-14 cm. Prosječno je veličina penisa 16-18 cm. Ako penis tijekom erekcije ne prelazi 10 cm duljine, to ukazuje na nisku razinu testosterona u tijelu i moguće endokrine bolesti dobivene nasljednim putem.

Mišljenje da će ženama, imajući spolni organ unutar normalnog raspona, odnosno 12-20 cm, biti teško pružiti zadovoljstvo tijekom spolnog odnosa, zasigurno je pogrešno. U ovom slučaju veličina nije toliko važna koliko su muškarčeve vještine i njegovo razumijevanje ženske fiziologije te potreba za seksualnom naklonošću. Što se tiče pitanja kada se prikazuje povećanje penisa, tada se u pravilu tim problemom bave muškarci čija veličina penisa ne ulazi u "optimalni" raspon, odnosno manje od 12 cm.

Povećajte metode

Povećanje veličine penisa može se promijeniti na dva načina: operativnom metodom korekcije i konzervativnim načinom. Operativna metoda ili plastična kirurgija penisa mogu se izvesti na sljedeći način: ligamentotomija. Pričvršćivanje ligamenta prenosi se iz zgloba pubisa na penis, dok se penis može produljiti za 1-2 cm. Operacija se izvodi za 15 minuta, a razdoblje rehabilitacije traje nekoliko dana. Ugradnja proteze penisa. Da bi se prilagodila veličina penisa, u njegova se tkiva ubacuju posebne proteze. Međutim, s ovim pristupom penis će cijelo vrijeme ostati u napetosti (neki modeli omogućuju stvaranje opuštanja, ali su prilično skupi). U potkožno tkivo organa ugrađuje se polimerna mreža (matrica) na kojoj će vlastita tkiva postupno rasti. Tako će se debljina penisa u opsegu povećati za 1-2 cm.

operativno povećanje penisa

Konzervativna metoda

Korištenjem ekstendera, uređaja koji može povećati veličinu penisa za 0, 5-1 cm godišnje, podložno svakodnevnoj upotrebi. Jedan kraj uređaja naslonit će se na stidne dijelove, a drugi na glavu penisa, postupno istežući svoje "tijelo".

Mužnja. Penis se zagrijava pod vrućom vodom, a zatim se rade "muzni" pokreti u smjeru od baze do glave. Redovito vježbanje daje porast od 0, 5 cm godišnje.

Uz pomoć vakuumskog pražnjenja. Korištenje vakuumske pumpe omogućuje vam rastezanje i povećanje promjera penisa do 1 cm godišnje.

Postoji još jedan način za povećanje veličine penisa bez operacije, ali jednako učinkovito. Da biste razumjeli bit metode, morate znati da iznutra organ ima spužvastu strukturu. Kad se dogodi uzbuđenje, stanice "spužve" napune se krvlju, povećavajući se i penis napevši - ovo je erekcija. Ali ovaj porast ograničen je na membranu kavernoznih tijela, odnosno tunicu albuginea. Ta struktura ima izravan utjecaj na veličinu penisa. Nova metoda sastoji se u korištenju posebnog aparata koji zasićuje bijelu membranu pripravcima koji je čine mekšom, što olakšava istezanje tkiva, a vrši se uređajem za vakuum. Vrijedno je napomenuti da je metoda vrlo učinkovita, jer se njome može postići povećanje duljine do 2 cm, a u krugu - do 1, 5 cm u samo mjesec dana. Moramo imati na umu da je uporaba bilo koje metode povećanja penisa moguća samo pod nadzorom urologa, kako bi se izbjegle moguće komplikacije.