Kako povećati penis za mjesec dana kod kuće

operacija povećanja penisa

Operacija može povećati glavu penisa. No, smatra se jednim od najtežih na polju plastične kirurgije. Glavna opasnost je da tijelo odbaci materijal za implantaciju. Ostali nedostaci postupka uključuju: dugo razdoblje oporavka, dugu pripremu za operaciju.

Tijekom operacije, ispod glave se umetne posebna matrica, koja izgledom podsjeća na jastuk. Povećava veličinu penisa. Opasnost je da će tkivo odbiti implantat. To uzrokuje nekrozu, upalni proces, u nekim se slučajevima dijagnosticira gangrena penisa.

Zahvaljujući operaciji, promjer glave se brzo povećava. Matrica se sastoji od fibroblasta (oni su ujedno i stanice vezivnog tkiva). S erekcijom se matrica rasteže, penis postaje puno veći. Nakon godinu i pol, implantat se počinje otapati, penis dobiva istu veličinu.

Kako mjeriti i u kojoj dobi

Aktivni rast intimnog organa kod dječaka započinje od trenutka sazrijevanja, odnosno od 12-13. Od tog trenutka liječnici imaju dobne norme za duljine, koje se svake godine povećavaju u prosjeku za 1 cm, a prosječna duljina penisa u 15. godini iznosi 6-7 cm (u potpuno uspravnom stanju 12-16). U četrnaestoj godini, 5-6 cm (11-15 cm), sa 13 oko 5 cm (10-13 cm).

Da bi izračuni bili točni, organ mora biti pravilno izmjeren:

 1. Prvo mjerenje se vrši u stanju mirovanja. Za to je bolje odgovarati centimetarska vrpca, a ne ona s većim postotkom pogrešaka.
 2. Član mora biti fiksiran (bez istezanja! ) Paralelno s podom, a rub brojila mora biti pričvršćen na sam njegov korijen.
 3. Duljina koja odgovara kraju glave jednaka je duljini penisa u mirovanju.
 4. Postupak se ponavlja nakon postizanja pune i stabilne erekcije, uz istovremeno učvršćivanje penisa u ravnomjernom, paralelnom položaju s podom.

U prisutnosti "nezadovoljavajućih" rezultata potrebno je izvršiti ponovljena mjerenja, ali ne ranije od 3-4 mjeseca. Postupak se provodi jednom u 6 mjeseci, po mogućnosti s roditeljem muškog spola.

Narodni lijekovi za pojačavanje erekcije

Od učinkovitih narodnih lijekova za dugi i čvrsti uspon možete koristiti dobro poznate i pristupačne prehrambene proizvode. Glavni su orašasti plodovi, plodovi mora, kiselo vrhnje, suho voće, sjemenke bundeve.

Popis zdravih sastojaka koji se mogu kombinirati ili jesti uredno:

 • začinsko bilje, paprika, bilje - sadrže biološki aktivne komponente za povećanje potencije, dobro se kombiniraju s kiselim vrhnjem;
 • rajčica, celer, mrkva - zasititi čovjekovo tijelo vitaminima i mineralima neophodnim za zdravlje genitourinarnog sustava;
 • sušeno voće s medom - nadoknađuje nedostatak elemenata u tragovima i vitamina, povećava libido i pojačava seksualne senzacije;
 • morska hrana, riječna riba, kavijar - sadrže cink, važan za spolnu funkciju, kao i mnoge aminokiseline i elemente u tragovima.
proizvodi za povećanje penisa

Od ljekovitih biljaka za potenciju bit će korisna smreka, gospina trava, kopriva, glog, djetelina, metvica, ginseng, pastrnjak.

Kako povećati penis?

Patologija se liječi na dva načina:

 • Konzervativan. Sastoji se od uzimanja hormonalnih lijekova, kao i korištenja ekstendera i vakuuma.
 • Kirurški.

Konzervativan način

Usisavači

Rade na principu gradijenta tlaka - uz pomoć pumpe uklanja se zrak iz cilindra, stvarajući vakuum u cilindru. Kao rezultat, krv iz tijela ulazi u penis, uslijed čega se povećava.

Ekstenderi su vanjski strojevi za istezanje za trajno istezanje penisa.

Pažnja! Ekstender se koristi ne samo za produljenje penisa, već i za ispravljanje organa, na primjer, kod Peyroniejeve bolesti. Uz pomoć produžitelja možete postići sljedeće rezultate:

Uz pomoć produžitelja možete postići sljedeće rezultate:

 • povećanje duljine za 3-5 cm u stanju erekcije;
 • 2-3 cm u opuštenom stanju;
 • povećanje promjera za 1 cm.

Ekstender se stavlja na penis u opuštenom stanju 4-10 sati dnevno. Uređaj koristite 4 do 6 mjeseci, ovisno o željenom produljenju. Postignuti rezultati traju cijeli život.

Terapija je kontraindicirana za:

 • upalni procesi kožice i glave;
 • pretjerano izražena kožica;
 • šiljasti penis.

Prije početka liječenja potrebno je konzultirati se s andrologom.

Kirurška metoda

povećanje penisa kirurški

Kirurško liječenje propisano je za: ligamentotomiju, falouretroplastiku, korporektomiju, implantaciju.

Anatomske značajke pričvršćivanja kavernoznih tijela na stidne kosti omogućuju povećanje duljine penisa uz pomoć operacije.

Disekcija ligamenta suspenzije (ligamentotomija) najčešća je kirurška tehnika koja omogućuje produljenje penisa do duljine koju dopušta unutrašnjost kavernoznih tijela. Izvodi se u kombinaciji s plastičnom operacijom kože na dnu penisa.

Moguće postoperativne komplikacije

Ne postoji objektivna prognoza rezultata operacije. Sve ovisi o anatomskim značajkama kirurškog mjesta. Rezultat će ovisiti o rezultatima CT i MRI tkiva, duljini ligamenata i ostalim čimbenicima.

Nakon operacije mogu se razviti komplikacije u obliku:

 • postoperativni ožiljci nastali uslijed dugog zacjeljivanja rana;
 • skrotalizacija, pretjerano seciranje potpornog ligamenta. To može dovesti do smještaja penisa u skrotumu;
 • pomak stidne dlake;
 • uvučeni penis, kod kojeg se penis uvlači u stidnu artikulaciju;
 • nekroza tanko ili usko izrezanog režnja kože.

Vrste vježbi

Vježbe za povećanje penisa omogućuju vam poboljšanje dimenzija vašeg organa, ne samo u duljini, već i u širini. Da biste ih primijenili, trebate koristiti samo ruke i dodatna sredstva, na primjer tekućine za hlađenje i zagrijavanje, kako biste kontrolirali opskrbu penisa penisom. Najbolja opcija je uporaba ručne tehnike koja koristi samo nekoliko prstiju ruke.

Postoji velik broj različitih opcija za takve manipulacije, podijeljene su na jednostavne i složene. Naravno, početnici bi trebali početi s najlakšim. To će izbjeći komplikacije i smanjiti vjerojatnost ozljede.

Razmotrite koje su vrste vježbi:

 • Povlačenje penisa u vrevu. Ova je skupina najpopularnija od svih za korekciju veličine, jer je dužina pokazatelj koji brine muškarce.
 • Povećanje debljine. Vježbe u ovoj skupini uključuju manipulacije čija je svrha dodati nekoliko centimetara u opsegu falusa. Oni dobivaju manje pažnje od prethodne skupine, iako djevojke tvrde da je debljina važnija. To je zbog strukture unutarnjih ženskih spolnih organa: više se emocija javlja kad se penis trlja o zidove rodnice.
 • Povlačenje penisa u sjedećem položaju. Brojne studije pokazale su da u sjedećem položaju krv različito cirkulira u reproduktivnom sustavu, ova se značajka može koristiti za vaše vježbe. Povećavanjem unutarnjeg tlaka moguće je postići promjenu veličine na bolje.
 • Druga vrsta vježbanja je masaža. Može vam pomoći poboljšati cirkulaciju krvi i rastezati organ, što će vam pomoći povećati veličinu. Da biste to učinili, falus je potrebno malo podići, uhvatiti s dva prsta i napraviti pokrete koji podsjećaju na masturbaciju. To su bile pripremne mjere, zahvaljujući kojima bi se "kućanstvo" trebalo potpuno uspraviti, nakon toga trebate uzeti glavu objema rukama, pritisnuti je u podnožju i istezati dok se ne pojavi nelagoda. Vježbu morate izvoditi pažljivo, inače postoji rizik od istezanja ligamenata, pa se morate odmoriti između pristupa.
 • Zvono. Potrebno je dovesti falus u uspravno stanje, a zatim, bez upotrebe ruku, raditi pokrete gore-dolje i lijevo-desno. Potrebno je kombinirati takve radnje s maksimalnom napetošću mišićnog tkiva perineuma.
 • Jelqing. Ova je tehnika postala poznata u cijelom svijetu. Da biste započeli vježbu, erekciju morate dovesti na pola, ne trebate koristiti glavu, pa je bolje da je ne dirate. O ovoj vježbi ćemo detaljnije govoriti kasnije.
 • Fleksija penisa. Potrebno je dovesti falus u takvo stanje da stoji malo više od polovice. Dalje, morate saviti prtljažnik u onim smjerovima u kojima će biti ugodnije to činiti, pa biste trebali što više slušati svoje osjećaje kako biste na vrijeme zaustavili manipulacije ako je potrebno. Ako se pojavi bol, bolje je napustiti vježbu ili poduzimati mjere manje intenzivno, povećavajući je svakodnevno.
 • Kegelove vježbe. Ova je tehnika namijenjena ne samo muškarcima, već i ženama, jer je izvrsna vježba za genitalije - pridonosi boljoj erekciji i uzrokuje sjajni orgazam. Gimnastiku je jednostavno provesti, samo trebate pravilno koristiti mišiće perineuma.

Ne zaboravite dati penisu vremena za oporavak nakon svakog treninga. Sve manipulacije moraju se izvoditi bez naglih pokreta, najbolje je uskladiti ih sa svojim liječnikom. Činjenica je da neki muškarci imaju urođene patologije za koje sami ni ne znaju, istezanje, savijanje ili stezanje mogu izazvati njihovu komplikaciju.

Savjeti za žene

Važan čimbenik dobre erekcije bit će međusobno razumijevanje između partnera. Neobavezni seks može i bez ovoga, ali kada postoji voljena žena, pitanje intimnog života zahtijeva više pažnje.

problemi u krevetu zbog veličine penisa

Da bi erekcija bila jaka i da bi uživao u oboje, muškarac mora osjećati želju.

Voljena žena uvijek zna što točno uzbuđuje njezinog partnera i kako stvoriti povoljno okruženje za nevjerojatan seks.

U slučaju da se prethodno dogodio incident u krevetu, ne trebate ga stalno podsjećati, pa čak i u šali.

Za čovjeka to duboko sjedi u podsvijesti, pa čak i kad se, čini se, sve zaboravi, u jednom trenutku jednostavno može postati impotentan.

Samopouzdanje je još jedan glavni čimbenik seksualnih performansi. Što se čovjek više osjeća voljenim, potrebnim, privlačnim, to više želi dokazati u krevetu, a kao rezultat toga - nezaboravan seks s moćnom erekcijom.

Koliko je važna duljina

Mjerenje veličine za dijete i roditelja ima različite strane

Za momka sa šesnaest godina važno je imati "cool uređaj", to je znak snage, moći i seksualnosti. Nitko se nikada neće nasmijati takvom tinejdžeru, a prilika da se pohvale nestandardnim veličinama dat će povjerenje u vlastite spolne mogućnosti i povećati samopoštovanje.

Za roditelje je točna duljina potvrda ispravnog i zdravog razvoja njihovog sina. Sposobnost začeća djeteta, davanja potomstva i postajanja sretnim u obiteljskom životu, spoznavši sebe.

Genitalije se, kao i svi tjelesni sustavi, počinju razvijati i prije rođenja djeteta.

Nakon rođenja, dijete mora pregledati liječnik, vodeći računa o prisutnosti testisa u skrotumu i početnoj veličini penisa. U novorođenčeta bi trebali biti jednaki 1, 5-2 cm

Početni pregled otkriva intrauterine patologije i omogućava ih uklanjanje na samom početku dječakova života. Alarmantan znak problema s genitourinarnim sustavom je plač mrvica prilikom mokrenja.

Prosječna duljina penisa uvelike ovisi o dobi u kojoj je tinejdžer počeo sazrijevati. Što ranije nastupi pubertet, to će mladić imati impresivnijeg. Sljedeće manifestacije će reći o početku adolescencije:

 • promjene u psiho-emocionalnom stanju, razdražljivost, nervoza ili obrnuto, apatija i infantilizam;
 • razbijanje glasa;
 • pojava akni i akni;
 • rast dlaka u preponama i pazuhu;
 • povećanje veličine penisa.

Mišljenje stručnjaka

ja stručnjak za povećanje penisa

Većina liječnika uvjerena je da se falus može povećati samo kirurškim zahvatom. Međutim, ova metoda je vrlo opasna. Osim toga, ima privremeni učinak.

Stoga muškarci i dalje pokušavaju sami pronaći lakši i jeftiniji način rješavanja problema s veličinom organa.

Svaka metoda povećanja penisa, koja se provodi kod kuće, doista može dodati nekoliko centimetara nedovoljno velikom organu. Ali muškarci bi trebali shvatiti da takvi postupci često dovode do razvoja neugodnih zdravstvenih posljedica.

Ako, unatoč ozbiljnim rizicima, svoj falus i dalje žele malo povećati, trebali bi potražiti pomoć od stručnjaka. Reći će vam najučinkovitiju i najsigurniju opciju za povećanje penisa, koja će spasiti čovjeka od njegovog kompleksa.

Zdrava hrana

Postoji nekoliko proizvoda, čija se upotreba može nazvati najučinkovitijim za promjenu veličine muškosti. Sadrže esencijalne elemente u tragovima i minerale koji povoljno djeluju na muški reproduktivni sustav.

Proizvodi koji povećavaju penis imaju općenito jačajući učinak na tijelo, a time pospješuju erekciju i poboljšavaju kvalitetu sperme. Stoga ih mogu koristiti čak i oni koji ne žele promijeniti veličinu svoje muškosti, ali žele seks učiniti senzualnijim, a orgazam sjajnijim.

Med za povećanje penisa koristi se od davnina. Vrijedan je izvor elemenata u tragovima i aminokiselina. Propolis u medu ima tonik učinak i pomaže u zaustavljanju upalnih procesa. Preporučuje se svakodnevno konzumiranje 1 žlice meda. Pomaže u poboljšanju kvalitete sperme povećavajući pokretljivost sperme i pojačavajući erekciju.

med za pojačavanje erekcije

Orašasti plodovi

Ovaj će proizvod povećati penis, razjasniti um i poboljšati performanse. Sve se ovo tiče orašastih plodova, posebno oraha. Sadrže jod koji pomaže u normalizaciji metabolizma i velik broj aminokiselina. Jedenje oraha pomaže vratiti potenciju, a trajanje erekcije može se povećati.

orašasti plodovi za poboljšanje potencije

Sezam

U istočnim zemljama sezam se bez razloga dodaje u većinu jela. Ovo je jedna od one hrane koju jedete za povećanje penisa. Bogat je sljedećim elementima:

Jesti sjeme sezama pomaže tijelu da proizvodi testosteron. A ovaj je hormon odgovoran za seksualni nagon. Snaga erekcije, kvaliteta sperme i veličina penisa izravno ovise o njegovoj razini. Ako je dječak kao dijete imao nisku razinu testosterona, to bi moglo dovesti do malog penisa u odrasloj dobi.

sjemenke sezama za poboljšanje potencije

Heljda

Heljda je jedna od najočitijih namirnica koju treba jesti za rast penisa. Heljda je jedna od najbogatijih žitarica. Sadrži veliku količinu elemenata u tragovima i aminokiselina potrebnih za normalan rast i razvoj.

heljda za rast penisa

Heljda se smatra vrijednim izvorom B-karotena i askorbinske kiseline. Heljda se tradicionalno koristi u većini dijeta jer također sadrži puno željeza i poboljšava sastav krvi.

Plodovi mora

Još jedan važan proizvod u izboru onoga što trebate jesti da biste uzgajali penis su morski plodovi. Oni nisu samo afrodizijaci, već i vrijedan izvor joda. Potiču proizvodnju spolnih hormona, što dovodi do povećane želje i pomaže u povećanju trajanja erekcije.

morski plodovi za potenciju

Redovita konzumacija morskih plodova u hrani pomaže smanjiti razinu kolesterola, normalizirati hormone, što vam omogućuje aktiviranje opskrbe krvlju zdjeličnih organa. A to, pak, postaje razlog pojačavanja osjeta tijekom erekcije i pomaže penisu da naraste.

Svježe povrće i voće

Svježe povrće i voće glavni su izvor vitamina. Vitamin E je antioksidans i pomaže u neutraliziranju štetnih učinaka okoliša. Vitamin C potiče razrjeđivanje krvi, što omogućuje aktiviranje opskrbe krvlju u kapilarama.

povrće za rast penisa

Elementi u tragovima pomažu aktivirati sintezu hormona i pojačavaju sve reakcije u tijelu. Voće i povrće ključni su sastojak svakoga tko traži što jesti za povećanje penisa.

Mliječni proizvodi

Mlijeko i njegovi derivati bit će izvrstan izvor aminokiselina potrebnih za rast penisa. Sadrži kalcij i bakterije potrebne za održavanje imuniteta.

Potrebno ga je redovito piti kako bi se penis povećao. Mliječni proizvodi sadrže puno proteina, što je također neophodno za muškarce koji grade mišiće. Mliječni proizvodi izvrsni su izvori kalcija za jačanje kostiju.

mliječni proizvodi za rast penisa

Također se mogu koristiti za normalizaciju crijevne mikroflore, jer sadrže bakterije mliječne fermentacije povezane s ljudima. Nužno je redovito jesti mliječne proizvode kako bi njihov učinak bio najizraženiji.

Masna riba

Masna riba bogata je omega-3 kiselinama. Te su kiseline potrebne da bi se osiguralo normalno funkcioniranje svake osobe. Sudjeluju u stvaranju bioloških membrana i potiču apsorpciju vitamina A i E.

Ako trebate pronaći izvor omega-3 kiselina, morate znati koja je hrana bogata penisom, a masna. To su obično crvena riba i riblja ikra.

Zašto su vježbe za penis tako učinkovite?

Vježbe za povećanje penisa mogu se naći u gotovo svim kulturama na svijetu zbog njihove jednostavnosti provedbe i visoke razine učinkovitosti. Većina ih je usmjerena na istezanje tkiva i regulaciju protoka krvi, jer su to najvažniji principi erekcije. Vježbe bi trebale započeti glatko, u prvim fazama bit će sasvim dovoljno 15 minuta dnevno, što će strukturnim elementima penisa omogućiti da se naviknu na takve manipulacije. Postupno se vrijeme može povećati na 30 minuta, stručnjaci preporučuju gimnastiku kako bi povećali penis neposredno nakon buđenja ujutro ili neposredno prije spavanja.

Kada se prebacujete na teže vježbe, morate biti oprezni i uglađeni, jer se penis sastoji od vrlo nježnih i osjetljivih strukturnih jedinica. Štoviše, unutarnja šupljina sadrži složeni sustav krvnih žila i razne ventile, čija su oštećenja ispunjena ozbiljnim komplikacijama, sve do gubitka reproduktivne funkcije.

Zato se prije bilo kakvih manipulacija trebate posavjetovati sa svojim liječnikom. Nakon dijagnostičkih mjera, reći će vam kako brzo i sigurno povećati penis vježbama.

vježba za rast penisa

Gimnastika i slične vježbe imaju brojne prednosti, zbog kojih milijuni muškaraca odabiru upravo ovu metodu produljenja svojih genitalnih organa. To uključuje:

 • regulacija krvožilnog sustava;
 • istezanje penisa;
 • tjelovježba potiče proizvodnju spolnog hormona - testosterona, koji pozitivno utječe na potenciju, a to će značajno poboljšati spolni život;
 • sustavne manipulacije omogućuju vam pronalaženje slabosti u muškom tijelu koje se mogu ukloniti nakon nekog vremena;
 • tjelesna aktivnost povećava protok krvi u zdjeličnim organima, uključujući kavernozno tijelo penisa;
 • proizvodnja androgenih hormona i adrenalina, što pomaže normalizaciji živčanog sustava, tako da se brzo možete nositi sa stresom i depresijom;
 • punjenje trupca krvlju, što pridonosi njegovom povećanju;
 • uklanjanje stagnacije;
 • pozitivan učinak postiže se nakon 3 mjeseca;
 • minimalni broj nuspojava;
 • nakon vježbanja, tonus mišića se povećava, a raspoloženje poboljšava;
 • ako se poštuju sva pravila, nema komplikacija.

Da biste postigli pozitivan učinak u kratkom vremenskom razdoblju, imajte na umu da je najvažnija redovitost takvog treninga. Ne trebate se odmah pouzdati u brzi rezultat; da biste povećali falus za samo nekoliko centimetara, morat ćete pričekati nekoliko mjeseci, podložno svakodnevnim manipulacijama.

Neki muškarci, u potrazi za duljinom i volumenom, zanemaruju sva pravila i preporuke, što dovodi do ozbiljnih posljedica.

Korisni proizvodi za povećanje penisa

Među proizvodima koji imaju izravan učinak na veličinu muškog spolnog organa izdvajaju se:

 1. Med. Ovaj proizvod muškarci koriste od davnina. To je zbog činjenice da med sadrži mnogo elemenata u tragovima i aminokiseline. Propolis, koji se smatra glavnom komponentom proizvoda, ima jačajući učinak na imunološki sustav i sprječava stvaranje upalnih procesa. Uz to, med povoljno djeluje na kvalitetu izlučene sperme, istovremeno povećavajući pokretljivost samih spermija i povećavajući erekciju.
 2. Orašasti plodovi. Uz povećanje penisa, poboljšavaju pamćenje i performanse. U osnovi su ove osobine svojstvene orasima koji sadrže puno joda i aminokiselina. Orasi će vam pomoći vratiti potenciju i povećati trajanje erekcije.
 3. Sezam. Ovaj je proizvod prilično popularan u istočnim zemljama i prisutan je u gotovo svakom jelu. Činjenica je da sezam sadrži veliku količinu vitamina i korisnih elemenata, posebno željeza, kalcija, cinka i magnezija. Proizvod povećava količinu proizvedenog testosterona, čija razina utječe na snagu erekcije, kvalitetu sperme i veličinu muškog spolnog organa. Stoga se preporučuje da se dječaci od djetinjstva hrane sjemenkama sezama, jer nedovoljna proizvodnja testosterona može biti jedan od razloga malog penisa.
 4. Heljdina kaša. Prilično je popularan proizvod za poboljšanje plodnosti muškaraca. Ova žitarica sadrži mnogo elemenata u tragovima koji utječu na rast i razvoj penisa.
 5. Zobena kaša. Ova žitarica pomaže povećati količinu proizvedenog testosterona, koji je izravno odgovoran za veličinu primarnih genitalnih organa.
 6. Plodovi mora. Riba, kavijar i druga hrana sadrže jod koji pomaže povećati proizvodnju hormona, stabilizirajući tako libido.
 7. Trešnja. Sadrži brojne antocijane koji šire zidove arterija i krvnih žila. Kao rezultat, povećava se protok krvi u kavernozno tijelo i vene penisa, što pridonosi povećanju veličine muškog spolnog organa.
 8. Češnjak. Sadrži alicin, koji se smatra ključnim za normalnu cirkulaciju krvi. Osim što povećava veličinu penisa, ovaj proizvod pomaže u poboljšanju erekcije.
 9. Papaja. Proizvod sadrži brojne vitamine i minerale koji djeluju učvršćujuće na glatke mišiće penisa, pomažući u povećanju njegove elastičnosti.
 10. Banane i jabuke. Medicina je dokazala odnos između konzumacije predstavljenog voća i povećanja muškog spolnog organa. Ako želite povećati veličinu penisa, preporuča se svakodnevno jesti salate od jabuka i banana, možete dodatno dodati med, trešnje i orašaste plodove.
 11. Prokulica. Sadrži folnu kiselinu, koja izravno utječe na broj spermija, potiče širenje kavernoznog tijela. Povećanje veličine penisa provodi se zbog stvaranja novih stanica.

Prehrana za povećanje penisa mora nužno biti uravnotežena, tada se neće promijeniti samo veličina penisa, već će se povećati i erekcija, što će dovesti do poboljšanja kvalitete sjemene tekućine.