Kako koristiti pumpu za povećanje penisa

Prvo, pogledajmo istinu i mitove o povećanju penisa s pompom.

pumpa za penis

Mit br. 1. Što je veći kurac, to je više zadovoljstva.

Ženska rodnica je raspoređena tako da su živčani završeci koncentrirani uglavnom u prvoj trećini ulaza, budući da je priroda ipak pripremila ženu za porođaj, a kada bi rodnica cijelo vrijeme imala osjetljivost, porođaj bi se pretvorio u nepodnošljivu agoniju. A to znači da kako biste ugodili svojoj dami, morate imati prilično skromno dostojanstvo. Penis duži od 20 cm daje više problema nego užitka, ovdje ćete imati stalan traumatski učinak maternice i, naravno, morat ćete se odreći užitaka analnog seksa. Što se tiče suprotne situacije, samo penis manji od 8 cm u erekciji smatra se odstupanjem od norme.

Mit broj 2. Penis se može "rastegnuti"

Ako primitivna plemena još uvijek povlače uši i usne, onda se, naravno, nitko ne trudi učiniti nešto slično na našem penisu.

S fiziološke točke gledišta, ovo je apsolutna glupost, stoga ne biste trebali postati poput neobrazovanih divljaka i pretvarati funkcionalni organ u neaktivne špagete. Jedini način "povlačenja" može pomoći ako se izvodi u erekciji 20 minuta svaki dan nekoliko mjeseci, zbog čega će se kavernozna tijela penisa intenzivnije puniti krvlju, a duljina se može povećati za 1 -1, 5 cm Ali ovaj isti učinak može se postići ako imate normalan, čest seksualni život - a ova metoda je poželjnija od odgađanja nečega. Ne biste trebali slušati taoističke tehnike koje govore da je potrebno održavati erekciju uz pomoć tegljača i drugih improviziranih metoda nekoliko sati - to negativno utječe na protok krvi i može biti izvor zagušenja, što će se na kraju pretvoriti u izlet liječniku. Učinkovitost svih vrsta meditativnih metoda također ostavlja mnogo da se poželi, a ako se duljina povećava, onda samo u vašim fantazijama.

Trenutno postoji jedini stvarno učinkovit način produljenja penisa, ali uključuje kiruršku intervenciju i prilično je dugotrajan - "mobilizacija".

Mit # 3. Svoj penis možete učiniti debljim posebnim vježbama.

Što se tiče metoda povećanja promjera, ovdje je izmišljeno nekoliko metoda, ali njihova učinkovitost je različita. Prva metoda je transplantacija masnog tkiva s mjesta gdje ga ima viška, na mjesto gdje ga nema, odnosno na penis. Učinkovitost je iznimno niska, jer ako masne stanice prestanu primati dodatnu ishranu, one se vrlo brzo otapaju, a u dugo očekivanom volumenu možete uživati ne više od tjedan dana. Drugi način je učitavanje silikona umjesto masti. U početku će se promjene svidjeti sretnom vlasniku, ali s vremenom, pod utjecajem gravitacije, gel će iscuriti do baze i postati izvor problema.

I što je stvarno

Jedina opcija osim operacije je ekstender. Njegovo djelovanje temelji se na principu istezanja, koji se aktivno koristi za širenje tkiva u plastičnoj kirurgiji. Učinak je trajan. Korištenje ekstendera tema je za poseban članak. Samo ćemo rezervirati da se rezultati mogu postići za 3-6 mjeseci, a ne ranije.

Način primjene

Prije početka postupka, pumpu za povećanje penisa potrebno je temeljito oprati sapunom i vodom ili tretirati antiseptičkim pripravcima. Strogo ga je zabranjeno zalijevati kipućom vodom, tretirati alkoholom i vodikovim peroksidom. Za povećanje učinka, preporuča se prethodno namazati penis posebnim kremama. To će povećati lokalni protok krvi. Maziva se također mogu nanositi na bazu uređaja. No, u isto vrijeme, vrijedi uzeti u obzir da maziva na bazi masti ili ona koja sadrže vazelin mogu uništiti materijal uređaja.

Treba slijediti određeni slijed radnji:

 • Penis se stavlja u šupljinu tikvice, a zatim se čvrsto pritisne uz tijelo.
 • Provjerava se gustoća kompresije rupe na tikvici, a u slučaju posebnog zračnog ventila gustoća njegova zatvaranja.
 • Nakon, držeći uređaj jednom rukom, druga pritisne krušku ili klip. Kao rezultat toga dolazi do ispumpavanja zraka, što omogućuje stiskanje penisa zbog razrijeđene atmosfere. Sve to dovodi do dotoka krvi u penis.
 • Nakon otprilike 30 sekundi (uočljivo je lagano crvenilo penisa i erekcija), negativni tlak se oslobađa dopuštanjem zraka u uređaj. Da biste to učinili, pritisnite ventil koji se nalazi u blizini kruške (u nekim modelima dovoljno je otvoriti rupu u pumpi, koja se tijekom postupka zatvara prstom).
 • Polje kako je erekcija oslabila, potrebno je ponovno ponoviti gore navedene korake.
 • U trenutku postizanja najveće erekcije, na bazu penisa stavlja se erektilni prsten. To se radi kako bi se spriječio brzi otjecanje krvi iz penisa, a time i kako bi se održao u erekciji.
 • Nakon završetka vježbi uređaj se također mora oprati toplom vodom i sapunom ili drugim dezinficijensima za intimnu higijenu. Zatim se mora obrisati i osušiti na sobnoj temperaturi.

Uz sve navedene upute i preporuke, uz pomoć vakum pumpe moguće je nakon nekoliko mjeseci postići povećanje penisa za 2-3 cm.

Što je vakuumska pumpa?

Vakuumska pumpa je izvorno stvorena za borbu protiv erektilne disfunkcije. Povećanje penisa bilo je nuspojava. Na kojem principu radi ovaj uređaj?

Vakumska pumpa je prozirni cilindar, tikvica s ulazom, ali bez izlaza. Točnije, postoji izlaz, ali to je mala rupa na koju je pričvršćeno crijevo. Tanko crijevo je pak pričvršćeno na pumpu za ispumpavanje zraka iz tikvice. Pumpa je često predstavljena jeftinom ručnom kruškom, kao što se, na primjer, događa u jeftinim pumpama iz sex shopova. Na skupim pumpama ugrađena je posebna pištolj-pumpa s manometrom za praćenje tlaka u tikvici.

Princip rada je jednostavan:

 1. Penis je umetnut u tikvicu.
 2. Tikvica se čvrsto pritisne na pubis.
 3. Zrak se evakuira iz tikvice pomoću ručne pumpe. U tikvici se stvara negativan tlak ili, kako kažu, vakuum. Kao rezultat toga, kavernozna tijela su ispunjena krvlju, što uzrokuje umjetnu erekciju.

Nakon pumpanja, član održava erekciju neko vrijeme, što uz korištenje sredstava iz kategorije Viagre ili erekcijskog prstena omogućuje spolni odnos.

Međutim, korisnici vakuum pumpi primijetili su da nakon sesija pumpanja član izgleda masivnije nego inače. Kako se kasnije pokazalo, korištenje vakuumske pumpe je povećalo penis, ali ne zadugo: do kraja dana penis je uvijek poprimio prijašnju veličinu. Nakon što su to saznali, prodavači seksualnih uređaja počeli su prodavati vakuum pumpu kao uređaj za povećanje penisa. Tako je vakuum pumpa stekla svoju popularnost.

Mehanizmi povećanja penisa tijekom pumpanja

Privremeno povećanje

Što pumpanje uzrokuje privremeno povećanje?

 • Mehanizam 1. Produljenim (o vremenu setova saznat ćete kasnije u članku) pumpanjem rastežu se elastinska vlakna u tunici penisa. To omogućuje kavernoznim tijelima da drže više krvi, čime se povećava obim penisa. Nakon nekoliko sati, kada elastinska vlakna ponovno poprime svoju prijašnju dužinu, opseg penisa će se vratiti u svoju uobičajenu normu.
 • Mehanizam 2. Drugi mehanizam povećanja penisa je protok limfe. Tijekom pumpanja u penis ne ulazi samo puno krvi, već i limfe. Koncentriran je ispod kože (u kožici), što uzrokuje učinak takozvane "krafne" nakon završetka sesije pumpanja. Tijekom prvih sati s pumpicom, limfa jače plovi. Kasnije se količina limfe tijekom pumpanja značajno smanjuje. Općenito, limfa nije opasna i nije negativan znak. Osim toga, nekoliko sati nakon nastave, limfa će napustiti vaš penis kroz limfne kanale i sve će se vratiti u normalu. Ako je moguće, trebate osigurati da količina limfe nije pretjerana.

Trajno povećanje

Za stalno povećanje potrebno je kombinirati korištenje pumpe s ručnim vježbama. Zatim, posebnim načinima pumpanja, bit će moguće rastegnuti tuniku, au sljedećem ciklusu "pumpati" špilje. Sa svakim od ovih zadataka, s kompetentnim pristupom, vakuumska crpka uspješno se nosi.

Vakum pumpa se može koristiti kao samostalan uređaj, ili u kombinaciji s glavnim ručnim programom. Druga opcija je poželjnija.

Koristeći pumpu u kombinaciji s ručnim vježbama, možete postići mnogo veći rezultat za povećanje frekvencijskog pretvarača. Dakle, uz pomoć vakuum pumpe moguće je povećati i duljinu i opseg penisa.

Vrste pumpanja

Pakiranje

Pakiranje je pomp mode za rastezanje tunike. Pakiranje zahtijeva usku tikvicu u kojoj uspravni član ne može nabubriti u širinu, pa će ga sila vakuuma povući po dužini. Ova metoda vam omogućuje povećanje duljine penisa, kao i rastezanje tunike.

Klasično pumpanje

Klasično pumpanje je pumpanje u široku tikvicu. Snaga vakuuma u takvoj tikvici uzrokuje da član nabubri u širinu, ispunjavajući šupljine krvlju do granice. Uz rastegnutu tuniku, ova metoda pumpanja pomaže učinkovito povećati obim penisa.

Sigurnosna pravila za rad s vakuum pumpom

Vakuumska pumpa je prilično učinkovit alat za povećanje penisa. Međutim, nepromišljenom uporabom dobit ćete samo ozljede i tamnjenje penisa. Prije uporabe uređaja pažljivo pročitajte ovaj članak.

Ni u kojem slučaju ne kršite sljedeća pravila:

 1. Ako osjetite bol, odmah prestanite s pumpanjem. Saznajte što uzrokuje bol. Ako je uzrok bila ozljeda, pričekajte potpuno ozdravljenje prije sljedeće sesije. Ako je uzrok boli bio npr. štipanje kože, problem treba riješiti i nastaviti s pumpanjem.
 2. Nikad ne žurite. Nemojte dovoditi sesiju pumpanja do boli! Povećajte tlak (točnije, smanjite ga, jer se u tikvici stvara vakuum) glatko, tjedan za tjednom. Tajna rasta nije u ludim opterećenjima, već u stalnom kompetentnom treningu.
 3. Ni pod kojim okolnostima nemojte prekoračiti 40 minuta pumpanja po setu! Jedan sat je vremensko ograničenje za lagano opterećenje. Do tog vremena morate polako pristupiti. S produljenim vakuumom krv prestaje slobodno cirkulirati u penisu, uslijed čega stanice u penisu počinju odumirati. U nastavku ću govoriti o napretku u pumpanju.
 4. Nemojte pumpati prečesto. Pumpanje je vrlo ugodna stvar: član u pumpi nabubri do impresivne veličine, što je lijepo vidjeti. Međutim, ne morate pumpati 3 puta dnevno. Vaš cilj je povećanje penisa, a ne divljenje privremenom učinku. Prečesto vježbanje ometa rast. Stoga slijedite raspored treninga o kojem ćete saznati kasnije u članku.

Program treninga s vakuum pumpom

Razmotrite dva programa obuke:

 1. Prvi program je usmjeren na istezanje albuginee penisa.
 2. Drugi program je usmjeren na "pumpanje" špilja.

Za svaki od dva programa potrebne su dvije različite tikvice. Crijevo i pumpa za ispumpavanje zraka univerzalni su za sve tikvice. Za prvu vrstu obuke potreban je uski paker. Kako odabrati veličinu tikvice na temelju veličine penisa, opisao sam u članku "Kako odabrati vakuum pumpu".

Program istezanja proteinske membrane (dužina)

Tikvica za pakiranje treba biti dovoljno uska: penis u erekciji ne nabubri u širinu tijekom pakiranja, stijenke tikvice ograničavaju širenje, umjesto toga penis se produžava u duljinu.

Već sam opisao mnoge točke u prošlim člancima, koje uvijek možete pročitati na web stranici menquestions. ru u odjeljku "Povećanje IF".

Program treninga:

 1. Masaža testisa - 5 min.
 2. Grijanje parom - 10-15 minuta.
 3. Lagano ravno se proteže u svim smjerovima - 10-15 minuta.
 4. Uže visoke napetosti - 10 min.
 5. Uže ili A-stretch (po želji). Ovdje možete uključiti obrnuti potisak, kao i sjedenje na članu.
 6. Lagani jelq - 50 ponavljanja. Prije nego počnete s pumpanjem, trebate pripremiti penis za pumpanje. Jelq je savršen za ovu svrhu. Suhi ili mokri jelq, kako vam najviše odgovara.
 7. Pakiranje. Sada ćemo detaljno opisati kako se sesija pumpanja izvodi.

Postupak pakiranja

Dovedite penis do 80-90% erekcije, namažite ga kremom ili tekućim vazelinom, zatim umetnite u tikvicu i čvrsto je pritisnite na stid. Pokušajte da vazelin ne dođe na skrotum, inače će se i on usisati u tikvicu. Ako se to dogodi, nemojte tolerirati: izvadite tikvicu, obrišite skrotum suhom ubrusom i ponovno umetnite penis u tikvicu. Ako trenje sprječava rastezanje, tada podmažite unutrašnjost same tikvice kliznim krem-uljem. Klizanje bi trebalo biti 100%.

Na visokokvalitetnim pumpama postoji mjerač tlaka, koji pokazuje tlak u pumpi. Ne mogu vam dati optimalne pokazatelje tlaka, jer će se nekome 4 jedinice činiti kao opipljivo opterećenje, dok drugi neće osjećati ništa. Pritisak morate pratiti iz još jednog razloga: morate znati na kojoj ste oznaci krenuli, tako da možete glatko povećati opterećenje i ne ići predaleko.

Član u tikvici će se rastegnuti cijelom dužinom. Slijedite svoje osjećaje. Zaustavite set ako se pojavi bol.

Setovi za trening

Odmarajte između serija 3-5 minuta. U ovom trenutku se može obaviti lagano istezanje. Prije sljedećeg seta ponovno dovedite penis do 80-90% erekcije.

 • Prvi set. Provedite prvi set na laganom opterećenju: nemojte pokušavati ispumpati sav zrak kako biste maksimalno istegli penis u prvom pristupu. Ako u početku počnete gestikulirati, to će zaustaviti rast. Sve ima svoje vrijeme. Lagano vježbajte 10 minuta.
 • Drugi set. Sljedeći set, možete malo povećati pritisak. Ovdje dobro dođe mjerač tlaka: pogledajte ga i malo povisite tlak. Također ostavite 10-15 minuta za drugi set.
 • Treći set. Za treći set nemojte povećavati pritisak, nego povećajte vrijeme na 20 minuta. Trebali biste se osjećati dobro tijekom cijelog seta. Bez boli!

Nakon setova

Nakon ponovnog pakiranja lagani jelq, doslovno 30-50 laganih ponavljanja. Ne pokušavajte napraviti puni tvrdi jelq kao na vaskularnom programu. U tom slučaju vam je potreban jelq za povećanje cirkulacije krvi, jer tijekom pumpanja krv stagnira u penisu.

Zatim radite ravne poteze srednje snage 5-10 minuta.

Izmjerite BPFSL parametar prije i nakon treninga. Ako nakon treninga postoji WUP, sve radite kako treba. Ako ne, ponovno pažljivo pročitajte članke i analizirajte svoje treninge.

Povećanje opterećenja

A sada malo više o povećanju opterećenja. Cijeli tjedan nemojte prekoračiti navedeno opterećenje. Prvi set je lagan, 10 minuta, drugi set je malo povećano opterećenje i također 10-15 minuta, treći set pri istom pritisku je 20 minuta. Za tjedan dana lagano, samo malo, povećajte opterećenje za prvi set, dakle, drugi set će biti s još većim opterećenjem, treći set na istom pritisku ali već 20 minuta. Shema je jednostavna.

Dakle, iz tjedna u tjedan postupno povećavajte opterećenje. To će vam pomoći da postignete najbolje rezultate. Nakon nekoliko tjedana, kada steknete iskustvo, povećajte trajanje serija na 15 minuta za prvi set, 20 minuta za drugi i 25 minuta za treći.

Uz dovoljno iskustva, možete nadograditi i promijeniti svoj program obuke, na temelju primjera koje sam naveo.

Nastavite s istezanjem tunike dok ne povećate razliku između BPFSL i BPEL na 2 cm ili više, a zatim prijeđite na vaskularni ciklus. Međutim, ako ste pročitali sve prethodne članke i učinili to ispravno, to već znate.

Vaskularni program pomoću pumpe

Popis vježbi:

 1. Masaža testisa - 5 min.
 2. Grijanje parom - 10-15 minuta.
 3. Izravna vuča srednje čvrstoće - 5 min.
 4. Jelq - 100 ponavljanja.
 5. Uspravne kovrče - 10 min.
 6. Sjedenje na poluuspravljenom članu - 10 min.
 7. Sesija pumpanja.

Red ponašanja

Pumpanje na vaskularnom ciklusu potpuno je isto kao i na ciklusu istezanja tunike, s jedinom iznimkom da je tikvica u ovom slučaju široka, a ne uska, a penis se napuhuje u širinu. Vrijeme sesije i princip povećanja opterećenja potpuno su isti. Uvijek možete ponovno pročitati sve članke na našoj web stranici.

Radite sklekove između serija. 10-15 guranja između serija bit će dovoljno. Kombinacija vakuumske pumpe i udaraca čini neke fantastične VUP-ove. Pažljivo izvršite probijanje. Ako smatrate da je opterećenje preveliko, onda usporite i skratite trening.

Na kraju napravite lagani jelq kako biste pokrenuli cirkulaciju.

Vježba je gotova. Na kraju treninga podmažite penis mašću hitne pomoći za modrice i modrice ili ekvivalente. Raspored 2/1 ili 3/1.

Uz pomoć ovog programa, nakon ciklusa rastezanja tunike, uspio sam povećati obim penisa za 0, 5 cm mjesečno. Bio je to dobar rezultat! Zatim se rast usporio, nakon čega sam se vratila na ciklus istezanja tunike.

Budite pažljivi prema svom spolnom organu. Ako smatrate da član nije spreman za takvo opterećenje ili se nije oporavio, odmorite se.

Kako biste pratili učinkovitost treninga, možete izmjeriti opseg penisa prije i tijekom treninga. Međutim, trebali biste ga pokušati izmjeriti prije nego što se član napuni limfom. Opseg povećan limfom nas se ne tiče. Trebamo čisti WUP. I što je veća razlika između mjerenja na početku i tijekom treninga, to bolje. Ako se razlika povećava iz tjedna u tjedan, na dobrom ste putu.

Par važnih točaka

Pogledajmo sada nekoliko važnih točaka u klasičnom pumpanju.

Trenutak 1 - ručne vježbe + pumpa

Vakum pumpa je izvrstan dodatak glavnom programu vježbanja i pojačava učinak treninga. Ne biste trebali prijeći na jednokratnu upotrebu crpke - to će biti pogrešna odluka.

Trenutak 2 - limfa

Pri vježbanju s pumpicom penis je jako "preplavljen" limfom. Prvi treninzi limfe mogu biti i više, nakon nekoliko sesija "poplave" ne toliko.

Ako ima puno limfe, tada seriju možete podijeliti u dvije faze, s pauzom između faza od 30 sekundi.

Kako biste spriječili veliku količinu limfe, pumpanje u kondomu će omogućiti. Da, nemojte se iznenaditi. U kondomu je koža čvrsto stisnuta, što sprječava da se limfa skuplja ispod nje. To ne utječe na ukupnu učinkovitost treninga.

Trenutak 3 - ljekovite kreme

Na kraju treninga morate koristiti ljekovitu kremu. To će pomoći u brzom zacjeljivanju crvenih točkica i spriječiti tamnjenje penisa.

Trenutak 4 - krv tijekom pumpanja

Tijekom vježbanja pri povećanim opterećenjima, par malih kapi krvi može izaći iz mokraćovoda. To je zbog oštećenja žila u uretri. U tom slučaju odmah završite sesiju i dajte si odmor od dva tjedna. Tijekom odmora popijte lijek "Ascorutin" za jačanje krvnih žila ili dokazani analog. Također biste trebali uzimati vitamin E.

Nakon dva tjedna odmora, nastavite s treningom, ali počnite postupno: nakon dva tjedna laganog treninga vratite se punom treningu.

Trenutak 5 - seks nakon treninga

Nakon treninga ne biste trebali imati seks niti masturbirati. Dajte sebi i svom članu odmor. Imajte seks sljedeći put.

Trenutak 6 - tamnjenje kože

Uz aktivno klasično pumpanje, koža penisa može malo potamniti. To se događa kada se ne poštuju uvjeti koje sam opisao u programu: zagrijavanje, primjerenost opterećenja, korištenje krema nakon treninga. U svakom slučaju, potamnjenje nije bolan znak. Mehanizam zamračenja opisao sam u prethodnim člancima.

Rastanke riječi i želje

Niste mogli ne primijetiti da trajanje opisanih treninga prelazi sat vremena. Da, dovoljno je dugo, ali u ovoj fazi je neophodno. Nakon rasta početnika, nakon prvih centimetara, sve je teže postići veći porast. Penis se prilagođava opterećenjima, pa i trening postaje teži. Ali nemojte klonuti duhom, sve je u vašim rukama! Tko želi, ostvarit će. Nitko nije obećao da će biti lako. Strpljenja vam prijatelji i rast!