Kako sami povećati penis kod kuće

Svaki muškarac kojem je važna kvaliteta seksualnog života mora imati jasnu predstavu o idealnom penisu. Želje za detaljima mogu se razlikovati, ali velika veličina ostaje prioritet, možda svima. Mala duljina i obim muškosti postaju ozbiljan razlog za komplekse i opsesivne misli o tome kako povećati penis kod kuće. Zašto kod kuće? Nije uobičajeno otkrivati takve intimne probleme, štoviše, ako ih je moguće riješiti sami, bez uključivanja trećih osoba, zašto ne pokušati?

Povećanje penisa kod kuće je stvarnost ili mit

Mali kurac ne zadovoljava svakoga, a ovaj problem ne biste trebali doživljavati samo kao "nemogućnost korištenja". Ne biste trebali pitati bilo koga o tome kako povećati penis kod kuće - većina je skeptična prema takvim pothvatima. No, skepticizam je uzaludan - znanstveni napredak dovodi do pojave sve učinkovitijih načina i metoda povećanja penisa kod kuće. U penisu praktički nema mišićnog tkiva, a "radi" po hidrauličkom principu. Sposobnost rastezanja i promjene volumena pod pritiskom stvara mogućnosti za produljenje penisa.

žena u krevetu s muškarcem s povećanim penisom

Priča se da se nakon samo 2 mjeseca zadovoljstva uz pomoć vrlo uskog otvora muški spolni organ može smanjiti. Takva izjava teško da je točna, ali povećanje veličine definitivno nije mit. Sustavna provedba ciljanih radnji, posebno posebnih vježbi, učinkovitih alata i dokazanih sredstava uskoro će vam omogućiti da odgovorite na pitanje je li moguće povećati penis kod kuće. I ovaj će odgovor biti potvrdan, ali samo uz pravi pristup.

Narodni lijekovi

Na internetu nalazimo puno članaka o tome kako povećati penis kod kuće s narodnim lijekovima i metodama. Međutim, djelotvornost alternativne medicine je upitna, iako recenzije nekih muškaraca koji su se odlučili na eksperimente s "djedom" ukazuju na pozitivan rezultat.

Soda

Neki nameću obloge sa sodom i medom, drugi prave kupke s otopinom sode i pilingom od sode. Soda se također može uzimati oralno. Učinkovitost nije dokazana i vrlo je upitna.

Biljni dekocije

Koristi se uvarak od pelina, možete pripremiti i tinkturu od češnjaka (200 g češnjaka na 250 ml dobrog alkohola), infuziju s timijanom (100 g na 300 ml kipuće vode).

Biljni lijekovi

Jedna od najpoznatijih narodnih metoda je trljanje genitalija sokom aloe iscijeđenim iz "odraslih" listova (treba odrezati u korijenu). Alternativa je tinktura divljeg kestena koju možete napraviti sami ili kupiti u običnoj ljekarni. Infuzije korijena ginsenga, lišća ginka i ploda gloga također su na popisu netradicionalnih "lijekova".

U slučaju narodnih lijekova, djelujete na vlastitu odgovornost i rizik. Koristeći različite metode povećanja penisa kod kuće, muškarac mora shvatiti da stvarno radne metode moraju biti potvrđene istraživanjem i dokazane na znanstvenoj razini.

Kreme, gelovi, tablete

Posebni gelovi, kreme, sprejevi, pilule i dodaci za rast muškog organa sumnjive su učinkovitosti i utječu na kvalitetu seksualnog života muškarca, a ne na duljinu njegovog "uređaja". Produljenje penisa može se postići samo na prirodan način poticanjem rasta tkiva i diobe stanica.

Stoga takvi lijekovi i lijekovi pokazuju učinkovitost samo kada se koriste "u paru" s drugim metodama koje stvarno daju rezultate, potvrđene znanstvenim istraživanjima i stvarnim iskustvom muškaraca.

Jelqing vježbe

Metoda produljenja penisa jelqingom stigla nam je s Bliskog istoka. Malo ljudi zna, ali zapravo se radi o staroj arapskoj tehnici, a to je manipulacija spolnim organima, slična mužnji. Razlikovati suhi, mokri jelq i cijeđenje. U svim slučajevima muški organ se rasteže rukama.

Postoje mnoge varijacije takvih vježbi, ali ne postoje "tajne" formule ili univerzalni program. Program trebate odabrati pojedinačno i zaustaviti se na onom koji će pokazati učinkovitost u vašem slučaju. Reakcija tijela pod različitim opterećenjima glavna je smjernica.

U početku biste se trebali baviti jelq-om u polu-erekciji, a zatim povećati intenzitet nastave zbog stanja erekcije. Njegujte u sebi samodisciplinu, redovito radite takve vježbe i promatrajte polagano povećanje.

Kako ide cijeli proces:

 • Tretirajte kožu lubrikantom (relevantno za početnike);
 • Zatim izradite prsten s kažiprstom i palcem na bazi;
 • Čvrsto uhvatite penis OK hvatom;
 • Stegnite osovinu penisa i tjerajte krv prema glavi;
 • Kada ruka dođe do glave, drugom rukom napravite OK zahvat na bazi. Prva ruka je stigla do glave - pušta se, druga se počinje kretati.

Jedan pristup trebao bi trajati oko 10 minuta i sastojati se od oko 250 iteracija. Općenito, nastava traje oko 40 minuta dnevno, a ovo vrijeme uključuje ne samo jelq, već i druge vježbe za raznovrsnije opterećenje. Rast se ne primjećuje odmah, pa se morate pripremiti da marljivo radite na sebi mnogo mjeseci, pa čak i godina.

Kako povećati penis kod kuće bez boli koristeći jelq? Kako biste izbjegli bol i ozljede, držite umjereni tempo i ritam, počevši s mokrim jelqingom. Nakon 6-8 tjedana redovitog treninga, vrijedi izgraditi erekciju za nove aktivnosti za oko 50-70%. Jelqing dobro ide uz istezanje.

Pogledajmo nekoliko dodatnih jelq tehnika.

Julia

Podrazumijeva utjecaj na glavu. Spojimo kažiprst i palac, te polako usmjeravamo krv u glavu, gdje treba držati ruku desetak sekundi.

obrnuti jelq

Uz pomoć jedne ruke, orgulje se hvata za podnožje, drugom oko glave. Zatim ispružimo uspravni organ do baze. I tako 30 ponavljanja.

Osim mogućnosti produljivanja "uređaja", primjenom različitih tehnika vježbanja, možete uočiti sljedeća poboljšanja:

 • Bolja cirkulacija krvi u penisu;
 • Čvršća i poboljšana erekcija;
 • Uklanjanje prerane ejakulacije;
 • Povećanje seksualne izdržljivosti;
 • Poboljšana kontrola erekcije.

Na forumima i blogovima pišu kako možete povećati penis kod kuće do 5 centimetara u duljinu i do 3 u volumenu: "U izvođenju raznih jelq tehnika i intimne masaže potrebna je sustavnost i disciplina. "Naravno, ove vrijednosti su individualne prirode, a ovdje su rekordne brojke (možda precijenjene - muškarci vole pretjerivati). Ali, u najmanju ruku, svakodnevna dugotrajna masaža pridonosi značajnom poboljšanju seksualnog života muškarca.

istezanje

Sve manipulacije se izvode isključivo ručno. Vaš cilj su sustavni pokreti, počevši od sporih napora. Bolna reakcija penisa javit će se samo tijekom nepravilne, pretjerano intenzivne napetosti.

Jai Stretch - povlačenje penisa naprijed 2 sekunde (isteže gornje podvezice penisa i PC mišić), sugerirajući naizmjenično opuštanje tijekom 2 sekunde. Izvodi se 20 ponavljanja, razina erekcije je od 0 do 40%. Vrijeme vježbanja - oko 5 minuta ili određeni broj pristupa. U temama o tome kako povećati penis kod kuće uz pomoć istezanja, korisnici foruma preporučuju kombiniranje tehnike s praksama disanja.

Glavni kompleks (A, V i obrnuto V-istezanje) uključuje hvatanje osovine penisa u proizvoljnom području (ali ne i glavu), lagano istezanje prema naprijed dok se u istegnutom položaju drži pola minute. Do obnavljanja protoka krvi dolazi zbog tapšanja penisa po nozi. Rastegnite penis u različitim smjerovima 30 sekundi.

Kao i kod drugih tehnika vježbanja i masaže, tijekom mjeseci treninga može se uočiti blagi rezultat povećanja spolnog organa. Više pozitivnih promjena bit će u seksualnom životu muškarca.

vješanje

Suspenzija opterećenja na muški organ daje opipljiv učinak u odnosu na ručne vježbe i tehnike, ali, s druge strane, postoji mogućnost ozljede penisa. Nemojte objesiti prevelik teret, obratite pozornost na dizajn zasuna na glavi - ne bi trebao biti traumatičan. Kratko razdoblje nošenja ni u kojem slučaju ne smije se nadoknaditi povećanim opterećenjima.

Postoje posebno dizajnirani tvornički modeli ovjesa - vješalice korisne težine oko 1, 25 kg i vakuumski nosač. Njihovi stručnjaci preporučuju korištenje za vješanje. Glava će biti fiksirana prikladnom kamerom, svi rizici su svedeni na gotovo nulu.

vodena pumpa

Drugi način povećanja penisa kod kuće bez krema, ručnih radnji i operacija je korištenje pumpi. Njihova glavna svrha je stvoriti dobru erekciju, ali treba imati na umu da dugi boravak penisa u vakuumu dovodi do oštećenja kože i jakog oteklina.

Hidropumpe, za razliku od konvencionalnih pumpi, ne dopuštaju kontakt kože s vakuumom, stoga dovode do povećanog i dužeg rastezanja tkiva. Topla voda savršeno zagrijava tkanine i doprinosi njihovoj boljoj elastičnosti. Hidropumpa može dati privremeni rezultat (omogućuje vam povećanje penisa za 10-15% neposredno prije seksa) ili ga popraviti kada se koristi kao dodatak ekstenderu.

Samo korištenje hidropumpe daje mali, spori rast penisa u opsegu i dužini, a prvi rezultati (uz svakodnevne vježbe u trajanju od 20 minuta) vidljivi su tek nakon 3-4 mjeseca. Mogući sporedni ili negativni rezultati.

Produživač

Kućna metoda produljenja muškog spolnog organa, čija je učinkovitost dokazana višestrukim studijama, je uporaba ekstendera. Osim povećanja penisa, takav uređaj omogućuje ispravljanje zakrivljenosti. Tijekom mnogo sati nošenja ekstendera, tkiva penisa rastežu se i rastu, oslobađajući se napetosti. Stoga korištenje ekstendera omogućuje muškarcima da dobiju nekoliko dodatnih centimetara za život.

Kakve rezultate očekivati? To izravno ovisi o karakteristikama vašeg tijela, redovitosti i ukupnom vremenu nošenja. Tijekom proteklih 10 godina provedena su mnoga istraživanja koja su dokazala učinkovitost korištenja ekstendera.

Cilj istraživanja 2008. godine bio je proučiti učinak trakcije - istezanja penisa ekstenderom, na proces liječenja Peyroniejeve bolesti. Tijekom 6 mjeseci rezultat je dobiven u obliku ravnanja za 33°, a osim toga, studija je otkrila povećanje duljine penisa za 1-2, 5 cm, opsega - za 0, 5-1 cm.

Istezanje s aparatom za vuču 5 sati dnevno tijekom 6 mjeseci pokazalo je rezultat u vidu ravnanja penisa za 27-31°, uz produljenje od 1, 7 cm. Nakon 12 mjeseci nakon početka studije, utvrđeno je da su rezultati ostali i bili fiksni.

Rezultat 11 studija, u okviru kojih je korištenjem ekstendera dokazano povećanje muškog spolnog organa, potvrđuje njihovu učinkovitost.

Pacijenti su koristili ekstender 4-6 sati dnevno tijekom prva dva tjedna. Nakon toga i do kraja 3. mjeseca dnevno vrijeme nošenja bilo je 9 sati. Bilo je moguće postići povećanje duljine penisa u prosjeku za 1, 7 cm.

Studija iz 2019. najveća je studija provedena do sada. Broj ispitanika bio je 93, razdoblje je bilo 12 tjedana. Ispravljanje je postignuto u prosjeku za 31, 2°, produljenje za 1, 8 cm (maksimalni rezultat bio je 3 cm).

Nakon 6-8 mjeseci aktivne uporabe ekstendera možete postići:

 • Povećanje duljine;
 • Zadebljanje penisa (povećanje opsega);
 • Povećan libido;
 • Produljenje vremena spolnog odnosa.

Kod korištenja uređaja s remenom, kožica se također povećava (po potrebi se može produljiti).

Kako povećati penis kod kuće s ekstenderom, ako nikada niste pribjegli takvim metodama? Za početak je važno proći program prilagodbe opterećenjima. Tijekom prvih mjesec i pol dana potrebno je povećati dnevno vrijeme nošenja sa jednog sata na šest, a snagu zatezanja - sa 200 g na 1150 g. U prvim fazama ne možete koristiti metode sile, ali možete koristiti nosila ili vješalica (ovjes).

Jedan ciklus nošenja ekstendera trebao bi trajati najmanje 60 minuta, ali ne više od 3 sata, nakon čega je potrebna pauza kako bi se obnovila cirkulacija krvi. Da biste dobili dobar rezultat, ukupno vrijeme nošenja treba biti 6 sati dnevno, a ciklusi ne moraju biti dugi, ali što je više jedan pristup, to bolje (jedan set - ne više od 3 sata). Dopuštena su rijetka preskakanja, iako se preporučuje svakodnevni trening.

Zašto je moguće i sigurno povećati penis kod kuće s ekstenderom? Od mnogih drugih tehnika koje se mogu koristiti bez napuštanja doma, uporaba ekstendera razlikuje se po tome što ne pripada pseudoznanstvenoj ili tradicionalnoj medicini. Učinkovitost ove metode ne potvrđuju recenzije članova foruma ili blogera, već stvarne studije u kojima su sudjelovale tisuće muškaraca. Korištenje takvog uređaja ne dovodi do komplikacija, ne oštećuje krvne žile i može biti prilično prikladno i bezbolno, ako, naravno, odaberete "pravi" ekstender. Možete ga nositi diskretno, na poslu, na putu, putovanju, obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova. Ovo je jedna od rijetkih nekirurških metoda koje mogu dati stvarne rezultate umjesto nerealnih očekivanja. Glavna stvar je osigurati da nema pojedinačnih kontraindikacija.

Rezultat iz koje metode je pouzdaniji

Korištenjem gelova, krema, posebne prehrane, dodataka prehrani i tableta možete postići stimulaciju krvotoka, poboljšanje erekcije, produljenje intimnog čina i općenito bolju samokontrolu tijekom seksa. Takve metode povećanja penisa kod kuće stvaraju uvjete za rast, a ne potiču ga.

Bavljenjem posebnim vježbama, složenim vrstama masaže, redovitim jelqingom i vješanjem, možete računati na povećanje duljine i opsega penisa, ali prilično sporo.

Ali kako povećati penis kod kuće i dobiti stabilan rezultat bez negativnih posljedica? Stručnjaci i androlozi snažno preporučuju korištenje visokokvalitetnih ekstendera u kombinaciji s stretcherima, te nadopunjavanje i konsolidiranje rezultata korištenjem pumpi i hidropumpi kao pomoćnih uređaja. I samo u ekstremnim slučajevima treba pribjeći kirurškoj intervenciji.