Odabir najlakšeg načina za povećanje penisa vježbama i uređajima

Za sve muškarce, njihovo seksualno dostojanstvo igra prilično važnu ulogu, jer nemogućnost zadovoljavanja partnera povlači za sobom psihičke probleme. Stoga većina jačeg spola želi dodati nekoliko centimetara veličini svog penisa. Ali prvo, pogledajmo statistiku.

Normalna veličina za bijelsku rasu kreće se od 13-16 centimetara i tri centimetra u promjeru. Posljedično, oni koji padaju u ovaj okvir možda uopće nemaju komplekse, ali s osjećajem dostojanstva ispunjavaju svoju dužnost u krevetu.

A za one koji još uvijek žele dodati i promjer i duljinu, trebali biste se upoznati s time kako na jednostavan način povećati penis.

Može li se više raditi kod kuće?

čovjek gleda u gaće i želi povećati kurac

Ako iz nekog razloga niste zadovoljni starim dobrim metodama povećanja penisa, čitajte dalje. Prije nego što se bacite na "posao" kod kuće, ima smisla upoznati se sa svim metodama kako jednostavno povećati penis:

 1. Jelqing.
 2. tehnikama masaže.
 3. Produžni uređaji: ekstenderi i pumpe.
 4. Nosila za teret.
 5. Pripravci: kreme, sprejevi, tablete.

Imajte na umu da, kao i kod bilo koje metode samostalnog povećanja penisa, ne očekujte trenutne rezultate. Uostalom, rast tkiva, a tako se centimetri dodaju penisu, događa se tijekom nekoliko mjeseci.

Tajnu možete otvoriti unaprijed - pri korištenju masti i drugih sredstava dolazi do trenutnog povećanja, ali, nažalost, ovaj rezultat je privremen i nakon nekoliko sati penis će ponovno dobiti prijašnju veličinu. Dakle, ova jednostavna metoda povećanja penisa nam ne odgovara.

jelqing

Djelovanje se temelji na istezanju kavernoznih tijela što je više moguće, ona su struktura penisa. Stoga će se svaki put tijekom vježbe promjer postupno povećavati zbog maksimalnog protoka krvi, pa će se centimetri dodati u duljinu.

Zanimljivo, kada radite jelq, kao dodatni bonus, dobivate nešto povećanje veličine glave.

jelqing prsten za povećanje penisa

Dakle, možete nastaviti izravno s tehnikom vježbe.

 1. Da bi se povećala elastičnost, prije svega se zagrijavaju kavernozna tijela. Za ovu manipulaciju trebat će vam zagrijana sol, ulivena u tkanu stvar, na primjer, u čistu čarapu. U ovom obliku sol se nanosi na penis nekoliko minuta. Rasporedite sadržaj jastučića za grijanje tako da pokrije cijelu površinu penisa. Samo uz pravilno zagrijavanje može se postići dobar rezultat u budućnosti.
 2. Nakon toga slijedi mužnja – takav doslovni prijevod ima riječ jelqing. Prvo se penis dovede do 50% erekcije, a tek nakon toga možete nastaviti s glavnim radnjama.
 3. Penis tretiramo lubrikantom za zagrijavanje i počinjemo s mužnjom - organ se omota oko baze u prsten prstiju i snažnim hvatom vodi do glave penisa. Trajanje vježbe je oko 35 sekundi, dok bi ponavljanja trebala biti oko 50.

Netočno izvođenje tehnike jelqinga donijet će ne samo koristi, već i štetu.

Ekstenderi za povećanje

Možete naići na takav naziv kao ekstender, ali princip djelovanja na penisu se od toga ne mijenja. Uređaj izgleda prilično jednostavno: dva prstena, koji se učvršćuju iza sebe fiksiranjem strnjišta, povećavajući duljinu.

U početku, jedan prsten fiksira bazu penisa, a drugi glavu. U tom slučaju potrebno je svaki put povećavati duljinu šipki kako bi se stvorio otpor, ali bez osjećaja nelagode.

Rezultati takvog izlaganja bit će vidljivi nakon šest mjeseci redovite uporabe. Prema recenzijama, možemo zaključiti da tijelo dodaje više od tri centimetra. Očigledno, zahvaljujući ovoj činjenici, ekstenderi su među deset najučinkovitijih načina.

Tehnike masaže

masaža penisa za povećanje

Čudno, ali čak i pravilno izvedena masturbacija može povećati veličinu penisa. Cijela tajna leži u sljedećem: kada masirate organ, pokušajte malo istegnuti penis.

Napominjemo da, kao i prije bilo koje vrste masaže, mišići moraju biti zagrijani, pa se mora staviti topli oblog.

Zatim se penis s blagom erekcijom preporuča komprimirati i dekompresirati. Takvo djelovanje, prema riječima stručnjaka, moći će povećati protok krvi i time potaknuti rast tkiva.

Druga radnja koju treba izvesti je kada masturbirate, morate malo stisnuti penis u predjelu glave i pokušati ga malo istegnuti, zadržavajući se nekoliko sekundi. Takve jednostavne vježbe za povećanje penisa ne samo da će pomoći povećati njegovu veličinu, već će i poboljšati erekciju.

Prije odabira vježbi obratite pozornost i na ručno povećanje penisa, vježbe Aarona Kemera i Kegelove.

Masti i druga sredstva

Danas postoji ogroman broj lijekova za poticanje potencije - masti, gelovi, tablete, kapi, sprejevi. Prilično je teško odrediti najaktivnije među njima. Ali, naravno, svaki lijek daje određeni rezultat s određenim trajanjem.

muškarac golog torza i povećanog penisa

Ako uzimate lokalne lijekove, oni se temelje na komponentama zagrijavanja koje maksimiziraju protok krvi do penisa. Prednosti takvih lijekova:

 • živi osjećaji tijekom spolnog odnosa;
 • povećan orgazam;
 • pružanje velikog zadovoljstva partneru;
 • maksimalna erekcija;
 • zbog jake navale krvi penis se povećava u veličini.

Samo su svi ti učinci kratkotrajni i mogu trajati samo nekoliko sati. Ali učinkovita erekcija je zajamčena.

Ako od svih metoda odaberete najlakši način povećanja penisa, glavna stvar koju morate zapamtiti je da metoda nema ozljede. Uostalom, na primjer, korištenje ovjesa utega ili pogrešna upotreba ekstendera može dovesti do stiskanja tkiva s njihovom naknadnom smrću.