Pravi i provjereni načini za povećanje penisa kod kuće

Je li moguće povećati penis kod kuće? Ovo pitanje već dugo postavljaju mnogi muškarci. Jednom davno u staroj Grčkoj postojao je kult Priapusa - božanstva s vrlo dugim penisom. Vjerojatno se iz tog razloga bolest kod koje muškarcu raste pretjerano velik penis naziva priapizam. Danas je standard ljepote falus koji je mnogo veći od prosjeka.

Neki muškarci žele povećati penis radi interesa, dok drugi taj problem namjeravaju riješiti na bilo koji način bez ležanja na kirurškom stolu.

TOP 10 najboljih metoda povećanja penisa kod kuće

top 10 metoda povećanja penisa

Postoji nekoliko mogućnosti za povećanje penisa kod kuće. Sve dolje navedene metode uglavnom su usmjerene na promjenu duljine falusa prema gore. Do produljenja organa dolazi uslijed istezanja i punjenja krvi u tkivima.

Najpopularnije metode su:

 1. Narodne metode (soda).
 2. Vježbe (jelqing, vješanje utega).
 3. Vakuumske pumpe, produžeci.
 4. Masaža.
 5. Gel, krema, mast, sprej.
 6. Tablete.
 7. Mlaznice.
 8. Hormoni.
 9. Hrana i bilje.

Svaka metoda zahtijeva posebnu pozornost. Inače, muškarac riskira da ozlijedi penis.

Narodni lijekovi

Svaka generacija muškaraca smislila je nove načine za povećanje penisa. Najpopularnija metoda je soda bikarbona koja ima kratkotrajni učinak. Da biste to učinili, morate napraviti sodu kupku i uroniti člana u nju. Postupak se provodi jedan sat prije intimnosti.

U procesu potapanja organa u sodu, penis bi trebao biti u mirnom stanju, bez erekcije.

soda za povećanje penisa

U nekim se slučajevima soda koristi u obliku obloga. Prašak se pomiješa s medom u omjeru 1: 1, a zatim cijelom dužinom nanosi na penis. Smjesa se ravnomjerno raspoređuje duž cijevi, izbjegavajući kontakt s glavom. Inače, soda bikarbona može uzrokovati svrbež, pečenje i iritaciju. Uz to postoji opasnost od ozljeda organa.

Postoji još jedan način upotrebe sode bikarbone. Da bi povećao penis, muškarac se treba vruće okupati, a zatim penis temeljito osušiti ručnikom. Nakon toga, prtljažnik je premazan biljnim uljem i posipan soda duž cijele duljine. Zatim se pomoću spužve soda utrljava u kožu masažnim pokretima, ali ne duže od 5 minuta. 2 minute nakon završetka postupka, organ se opere toplom vodom.

Nakon završetka postupka, muškarac može osjetiti lagano peckanje i vidjeti crvenilo. U tom slučaju penis mora biti podmazan dječjom kremom.

Umjesto sode bikarbone za povećanje penisa, muškarci mogu koristiti sok od aloe i tinkturu konjskog kestena.

Vježbe

Postoje sljedeće vježbe za povećanje reproduktivnog organa:

 • viseći tereti;
 • istezanje;
 • jelqing.

Čovjek može odabrati pravog za sebe.

Istezanje

Jelqing

jelqing za povećanje penisa

Jelqing je tehnika povećanja penisa koja je usmjerena na punjenje kavernoznih tijela organa krvlju. Vježbe se rade i suhe i mokre, t. j. sa ili bez podmazivanja.

Da biste izveli vježbu, morate postići nepotpunu erekciju i uhvatiti penis u osnovi, čineći prsten od kažiprsta i palca. Nakon toga, penis se čvrsto stisne 2-4 sekunde, prelazeći prstima do glave. Tada biste drugom rukom trebali presresti bazu i ponoviti vježbu.

masaža za povećanje penisa

Ovjes tereta

viseći utezi za povećanje penisa

Suspenzija utega najstarija je metoda povećanja penisa. Vješanje je opasno, ako se radnje izvrše pogrešno, organ može biti teško ozlijeđen.

Prvi korak je uzeti uobičajeno uže i uviti ga u prsten. Nakon toga prsten se stavlja na glavu penisa, dodatno fiksirajući ljepljivom žbukom. Tada se s užeta ovjesi teret i oni nastavljaju obavljati kućanske poslove.

Ako osjetite jaku bol, odmah prestanite djelovati.

Uređaji

Danas na tržištu intimnih proizvoda postoji mnogo inovativnih uređaja koji vam omogućuju brzo i sigurno povećanje penisa. Svaka kategorija uređaja sadrži nekoliko modela različitih oblika i veličina, pa će svaki čovjek odabrati nešto prikladno za sebe.

vodena pumpa

Vakuumska pumpa najpopularniji je muški uređaj za poboljšanje. Njegovo načelo djelovanja temelji se na stvaranju vakuuma oko organa uronjenog u pumpu. Pod utjecajem pritiska penis počinje povećavati veličinu. Uz to postoji dodatni protok krvi u organu. Postupak traje najmanje pola sata. Također, pomoću vakuumske pumpe možete malo povećati širinu penisa.

pumpa za povećanje penisa

Proširivač

Ekstender je uređaj koji isteže tkivo penisa i time ga produžuje. Aparat ne samo da produžuje organ, već pridonosi i njegovom zadebljanju.

produživač penisa

Mlaznice

Prilozi su privremeni agent za proširenje. Prilog se stavlja na organ prije spolnog odnosa i na kraju uklanja. Glavna prednost nastavka je što trenutno povećava veličinu falusa.

nastavci za povećanje penisa

Masaža

Među muškom populacijom također je česta masaža koja povećava penis.

Masaža se može usmjeriti ne samo na povećanje trupa, već i na glavu.

Ručna masaža najučinkovitija je metoda za povećanje penisa. Prije svega, organ je cijelom duljinom prekriven mazivom, a zatim se ubrizgava u pobuđeno stanje. Penis je čvrsto omotan rukama i počinje vršiti translacijske pokrete krećući se od osovine do glave. Nakon toga se prepucij povuče prema dolje i vrati na svoje mjesto. Vježbe se ponavljaju najmanje 60 puta u jednom smjeru. Postupak traje otprilike 30 minuta.

Da bi se glava povećala, izvodi se još jedna vježba. Penis je čvrsto stisnut u osnovi i pritiskajući na njega usmjerava krv u glavu. Masaža se izvodi laganim tempom, zadržavajući se nekoliko sekundi u glavi.

Kreme, masti i gelovi

kreme i masti za povećanje penisa

Kreme, masti i gelovi konvencionalno su podijeljeni u 3 kategorije:

 • pomoćni;
 • kratkoročni;
 • dugoročno.

Kratkotrajni lijekovi djeluju 2-3 sata, pa se koriste neposredno prije seksa. Dugotrajne kreme pomažu povećati penis do mjesec dana, nakon čega njihov učinak nestaje. Kako bi produžila učinak, krema se redovito nanosi.

Pomoćni gelovi i masti djeluju isključivo s drugim metodama povećanja.

Lijekovi, ljekovito bilje i homeopatija

Svi lijekovi za povećanje muškog dostojanstva usmjereni su na povećanje cirkulacije krvi u tkivima. Razno bilje, hormoni, tablete i dodaci prehrani mijenjaju veličinu penisa, kao i pružaju dulju erekciju i povećavaju muški libido.

Bez obzira koji lijek muškarac želi koristiti, trebao bi ga propisati androlog ili urolog.

Nuspojave i rizici

Svaka od gore spomenutih metoda povećanja nosi nuspojave i rizike. Ako muškarac za sebe odabere pogrešnu biljku ili lijek, to može dovesti do alergijske reakcije ili opeklina tkiva.

Ako osoba radi puno vježbi ili masaža, kao i nepravilnu upotrebu pumpe i ekstendera, postoji vjerojatnost da će zaraditi hematom ili ozljedu penisa. U svakom slučaju ne biste trebali zaboraviti na sigurnosne mjere predostrožnosti.

Zaključak

Svaki čovjek može odabrati prikladan način za povećanje penisa, ali njegova odluka mora biti promišljena. Znanstvenici su već dugo dokazali da veličina muškosti ni na koji način ne utječe na kvalitetu seksa. Osim toga, veliki stroj djevojci može uzrokovati nelagodu i bol.