Vakuumska pumpa za povećanje penisa: vrste, način uporabe i njegovanje uređaja

Povećanje muškog penisa pomoću pumpe

Nažalost, kod mnogih predstavnika jačeg spola genitalije ne mogu rasti po nalogu vlasnika. A ako su neki muškarci zadovoljni veličinom i volumenom svog falusa, onda su za neke njegove male dimenzije pravi problem, izazivajući razne vrste kompleksa. Među brojnim načinima da se pitanje veličine muškosti kvalitativno riješi, ističe se pumpa za povećanje penisa. Koje su značajke sustava koji se naziva pumpanje i kako pravilno koristiti različite vrste crpki? Može li se ovim uređajem naštetiti muškom tijelu povećanjem penisa?

Pumpa za muškarce: princip rada, koristi i štete

Muška erekcijska pumpa je prozirni cilindar, drugim riječima, gradirana tikvica koja ima ulaz i nema izlaz. Umjesto izlaza, ovaj uređaj ima mali otvor s pričvršćenim crijevom, koji je pričvršćen za pumpu koja pumpa zrak iz cilindra tikvice. Tip pumpe varira ovisno o modifikaciji crpke. U jeftinim proizvodima iz sex shopa, pumpa je predstavljena običnom gumenom ručnom kruškom. Skuplje pumpe opremljene su posebnim pumpama koje su opremljene manometrom dizajniranim za mjerenje razine tlaka u spremniku.

Hidropumpa - povećava veličinu penisa pomoću vode

Princip rada uređaja je jednostavan:

 1. Penis se nalazi u cilindru.
 2. Spremnik je pritisnut blizu pubisa.
 3. Pumpa ispumpava zrak iz cilindra. Uz pomoć ove manipulacije u posudi se stvara vakuum. Pod njegovim utjecajem, kavernozna tijela reproduktivnog organa su ispunjena krvlju, izazivajući erekciju i popratno povećanje penisa.

U početku je vakuumska pumpa izumljena za uklanjanje impotencije i smanjenje simptoma patologija seksualne sfere (uključujući prostatitis). Povećanje genitalija kasnije je postalo svojevrsni dodatni učinak rada ovog uređaja.

Neosporna prednost sve veće pumpe je činjenica da je neko vrijeme nakon rada vakuumske strukture član u uspravnom stanju. To vam omogućuje da završite potpuni spolni odnos (ponekad u kombinaciji s dodatnim lijekovima).

Nakon pumpanja, muški reproduktivni organ izgleda masivnije. Trenutno se pumpa prodaje kao jedinica koja povećava veličinu penisa, što je sasvim prirodno - nakon rada pumpe, ona se stvarno povećava, stječući, međutim, iste pokazatelje nakon nekog vremena.

Vrste uređaja

Postoji nekoliko vrsta vakuumskih pumpi, koje se razlikuju po principu rada i cijeni.

Pumpa za povećanje je ručna, automatska i vodena.

 1. Vodena pumpa ili hidropumpa. Rad uređaja temelji se na korištenju vode umjesto zraka. Takve uređaje treba koristiti samo dok su u vodi.
 2. Automatska pumpa. Omogućuje primjenu pritiska pomoću električne pumpe.
 3. Ručna pumpa. U ovom uređaju pritisak nastaje zbog rada gumene kruške.
Automatska pumpa za penis osigurat će povećanje s električnom pumpom

Kako odabrati vakuum pumpu?

Suvremeni izbor vakuumskih pumpi prilično je opsežan. Osim toga, dopuštena je kupnja pojedinačnih dijelova - zamjenjivih tikvica, manžeta, pumpi itd.

Prilikom kupnje vakum pumpi za muškarce, obratite pozornost na kvalitetu proizvoda. Dakle, opcije koje se nude u sex shopu obično se razlikuju po brzo potrganoj brtvi na dnu cilindra, običnoj gumenoj žarulji umjesto pumpe i odsutnosti manometra.

Profesionalne pumpe visoke kvalitete mogu se kupiti u specijaliziranim internetskim trgovinama.

Nakon odabira marke, morate se usredotočiti na odabir pumpe za veličinu vašeg penisa. Ovdje biste trebali uzeti u obzir značajke primjene uređaja:

 • Opcija za pumpanje prema klasičnom tipu. Treba odabrati proizvod koji premašuje duljinu muškog falusa za 10 cm. Mjerenje po opsegu treba obaviti na najdebljoj točki penisa (cilindar ima različitu duljinu, ali penis nije uvijek). Proizvodi koji se prodaju putem internet trgovine u pravilu se mjere u inčima (1 inč - otprilike 2, 54 cm). Pomoću mrežnog pretvarača možete odrediti parametre uređaja.
 • Opcija pakiranja. Kupljena tikvica bi, naprotiv, trebala biti za jednu veličinu manja od klasične.

Uređaj za pumpanje dostupan je bez recepta. Ipak, o izboru proizvoda treba razgovarati na konzultaciji s urologom, koji će odrediti stupanj potrebe za korištenjem uređaja, uzimajući u obzir karakteristike određenog pacijenta. Osim toga, urolog će moći savjetovati o izboru odgovarajuće marke uređaja koji zadovoljava individualne potrebe muškarca.

Treba odabrati dizajne opremljene dodatnim sigurnosnim ventilima. Takva modifikacija zaštitit će penis od ozljeda i pomoći u regulaciji tlaka u posudi, sprječavajući da se podigne na kritičnu razinu.

Vrste pumpanja

Postoje dvije glavne vrste pumpanja za povećanje penisa:

 1. Pakiranje. Ovaj način pumpanja provodi se kako bi se istegnuo dio penisa koji se naziva tunika. Ona je ta koja je u stanju zadržati penis koji raste i širi unutar svojih granica. Govoreći o tunici jednostavnim riječima, može se usporediti s gumom od kotača koja obavlja svoju specifičnu funkciju. Prilikom kupnje pumpe za rastezanje tunike, treba uzeti u obzir njegove dimenzije - proizvod bi trebao biti uzak i mali. Dakle, član koji se nalazi unutar proizvoda neće moći nabubriti u širini - sila vakuuma će ga povući duž duljine. Upravo ta činjenica omogućuje rastezanje tunike, a također povećava duljinu penisa.
 2. Klasično pumpanje. Izvodi se u širokoj tikvici. Vakuumska sila tijekom ovog zahvata pomaže penis da nabubri, dok su kavernozna tijela do granice ispunjena krvlju, što dovodi do značajnog povećanja širine i duljine penisa.
Proces pumpanja penisa kako bi se povećala njegova veličina

Prednosti i nedostaci pumpe

Kao i većina pomoćnih uređaja, vakuumska pumpa za muškarce ima niz prednosti i mana.

Glavna pozitivna svojstva proizvoda su sljedeća:

 1. Pomoć u prevladavanju simptoma erektilne disfunkcije uzrokovane tjelesnim i psihičkim (strah, stres, slomovi, depresija i sl. ) ili tjelesnim problemima (patologije krvožilnog sustava, šećerna bolest, posljedice kirurških zahvata i sl. ).
 2. Pumpanje je relativno proračunska metoda povećanja penisa u usporedbi s nekim drugim metodama (kirurška plastična kirurgija muškog organa).
 3. Učinkovitost u postizanju pozitivnih rezultata. Nakon nekog vremena (za svakog muškarca može se razlikovati), doista dolazi do povećanja penisa (stope povećanja, opet, mogu se razlikovati).

Nedostaci proizvoda:

 • Potreba za sustavnom primjenom. Za postizanje trajnog učinka potrebno je provesti najmanje 2 postupka dnevno, svaki u trajanju od najmanje 45 minuta.
 • Potreba za preliminarnom ejakulacijom prije početka postupka. Pumpanje će sigurno dovesti do erekcije, pa član tijekom rada mora biti potpuno opušten. Inače će učinkovitost vježbi biti mala.
 • Maksimalna učinkovitost postiže se samo uz paralelnu primjenu posebnih pripravaka.
 • Nemogućnost rada uređaja u prisutnosti kontraindikacija (čiji je popis prilično opsežan).

U nekim slučajevima, neki muškarci mogu imati nuspojave (potonje, u pravilu, nestaju nakon nekoliko dana nakon korištenja pumpe).

Moguće nuspojave pumpanja su:

 1. Pojava modrica (crvene i ljubičaste mrlje na površini kože).
 2. Neuobičajeni osjećaji tijekom erekcije.
 3. Utrnulost kože, njihova suhoća ili tamnjenje.
 4. Gubitak tvrdoće u bazi penisa.
 5. Kratkotrajno smanjenje erekcije.
 6. Nelagoda ili bol.

Upute za korištenje

Kako bi korištenje pumpe za povećanje penisa bilo što učinkovitije, pažljivo proučite detaljne upute za njezinu uporabu:

 1. Prije uporabe, uređaj treba tretirati vodom sa sapunom.
 2. Mlaznica koja se nalazi na dnu cilindra mora biti podmazana mazivom.
 3. Pažljivo postavite penis unutar tikvice.
 4. Držeći cilindar jednom rukom, drugom činite pokrete koji ispumpavaju zrak kroz rad crpnog dijela.
 5. Nakon potpunog skupa i evakuacije zraka, potrebno je provjeriti nepropusnost posude - gornji otvor treba stegnuti (ili zatvoriti ventil).
 6. Nakon manipulacija dolazi do erekcije, falus postaje blago crven.
 7. Nakon pola minute ventil treba otvoriti i cilindar ponovno napuniti zrakom.
 8. Ponovite postupak nakon slabljenja erekcije.

Ukupno vrijeme za cijeli postupak je otprilike 20 minuta.

Dodatne preporuke:

 • Vakuumska pumpa za povišenje tlaka je isključivo osobna jedinica, ne preporuča se posuđivati je za druge osobe.
 • Povećanje vakuumske ekspozicije treba biti postupno - 30 sekundi, 1 minuta, 2 minute. itd. Paralelno se povećavaju i pauze između serija.
 • Kada erekcija postignuta pumpom nestane prebrzo, potrebno je dodatno staviti erekcijski prsten. Ova vrsta masažera namijenjena je usporavanju odljeva krvi iz falusa.

Kako biste bili sigurni da se uređaj ispravno koristi i da donosi samo prednosti, možete dodatno pogledati video na ovu temu. Ovaj materijal se može pronaći na brojnim internetskim stranicama.

Kontraindikacije

Metoda crpljenja ima niz kontraindikacija, uključujući:

 • sklonost trombozi;
 • patologije kardiovaskularnog sustava;
 • uretritis;
 • kongenitalne malformacije unutarnjih organa;
 • patologija prostate ili glave.

Nemojte koristiti pumpu ako imate problema s cirkulacijom (leukemija ili anemija). Ovo stanje je posebno opasno ako ga prati bolna ili produljena erekcija.

Također uzrokuje zabranu rada pumpe, sklonost čestim krvarenjima, kao i uzimanje lijekova za razrjeđivanje krvi.

Ne preporučuje se povećanje penisa pumpicom i u slučaju uzimanja lijekova protiv bolova (potpuni popis obično je zabilježen u uputama za kupljeni uređaj ili se mora dogovoriti s liječnikom).

Savjeti za njegu i skladištenje

Koliko će trajati vakuum pumpa? Odgovor izravno ovisi o pravilnoj njezi i suptilnostima pohranjivanja uređaja. Kako ne biste morali često mijenjati proizvod, slijedite neke preporuke:

 1. Pumpa je pohranjena u kutiji, što će spasiti proizvod od štetnog utjecaja sunca i mehaničkih oštećenja.
 2. Prije prve upotrebe pumpe, operite je sapunom i zatim osušite. Također, svakako tretirajte uređaj antiseptikom.
 3. Uređaj se mora koristiti isključivo u tandemu s mazivom. Potonji ne bi trebao sadržavati ulja ili vazelin - takve komponente mogu oštetiti pumpu.
 4. Na kraju sesije pumpu treba oprati sapunom i vodom, osušiti i pohraniti na suhom mjestu.

Gdje kupiti pumpu za povećanje penisa?

Prodaja mehaničkih ili automatiziranih pumpi je besplatna. Dopušteno je kupiti uređaje za povećanje falusa i poboljšanje potencije na različite načine:

 1. Nakon kupovine u jednom od ljekarničkih kioska.
 2. Posjetom sex shopa (uključuje dodatnu mogućnost dobivanja mišljenja konzultanta).
 3. Narudžbom proizvoda iz internet trgovine.
 4. Koristite vlastitu pumpu.

DIY pumpa za penis

U pravilu je prosječna cijena vakuum pumpe za povećanje penisa niska, što vam omogućuje da je kupite uz minimalnu cijenu. Također, takav proizvod je prilično lako stvoriti kod kuće. Glavna stvar je ispravno postupiti i slijediti jasne upute:

 1. Dopušteno je zamijeniti cilindričnu tikvicu velikom štrcaljkom. Njegov klip savršeno će regulirati pritisak.
 2. U procesu proizvodnje uređaja dopušteno je koristiti gumenu žarulju.
 3. Važan uvjet je sigurnost - elementi rukotvorina ne bi trebali biti izrađeni od piercing ili alergenih materijala.
 4. Koristite domaću pumpicu za povećanje penisa prema uputama za tvorničke proizvode.

Izrada pumpe iz kemijskog kanistera:

 1. Duljina balona treba biti oko 40 cm, širina - 6-8 cm.
 2. Korišteni spremnik se demontira, dok se rubovi savijaju blizu gornjeg ruba.
 3. Donja rupa treba biti otprilike 1, 5 mm.
 4. Cijev s pričvršćenom kruškom umetnuta je u rupu napravljenu odozdo.
 5. Kako bi se izbjegle ozljede penisa, potrebno je formirati prsten od mekog materijala. Mora se napraviti, uzimajući u obzir promjer cilindra i gurnuti u tikvicu.
 6. Udaljenost između penisa u erekciji i mekog jastučića ne smije biti manja od 5 mm.
 7. Svi spojeni elementi međusobno su zalijepljeni brtvilom.
 8. Pumpa se mora vrlo temeljito osušiti.
 9. Neposredno prije uporabe, domaći uređaj se tretira antiseptikom.

Rezultirajući domaći uređaj, izrađen u skladu sa svim pravilima i preporukama, neće se razlikovati u funkcionalnosti od tvorničke verzije i raditi s maksimalnom učinkovitošću.

Često su problemi na području intimnih odnosa sa ženama kod muškaraca uzrokovani prilično skromnom veličinom penisa. U takvim će situacijama u pomoć priskočiti rad vakuumske pumpe - proizvoda koji uzrokuje "povećanje" željenih centimetara. Osim toga, takav uređaj pomaže poboljšati kvalitetu intimnog života, produžujući seksualne kontakte povećanjem potencije. Prave recenzije muškaraca o rezultatima korištenja pumpe uglavnom su pozitivne. Prilikom odabira uređaja, bolje je dobiti preliminarne konzultacije od stručnjaka koji će vam pomoći odabrati crpku potrebne snage, kvalitete i cijene.