Povećanje penisa kremom, gelom, sprejom: prednosti i nedostaci

Može li krema, sprej ili gel za povećanje penisa promijeniti život muškarca? Često među jačim spolom postoji udio skepticizma kada se takvo pitanje iznese naglas. Zapravo, kako bi povećali veličinu penisa, muškarci se ne moraju odlučiti za operaciju ili dugotrajne, iscrpljujuće zahvate. Trenutno, predstavnici hrabre polovice čovječanstva koji planiraju povećati penis imaju neobično širok izbor sredstava kako bi muški organ bio još veći.

gel za povećanje penisa

Što su kreme za povećanje penisa

Takva sredstva koja povećavaju veličinu muškog reproduktivnog organa imaju prirodni sastav, što smanjuje rizik od alergijskih reakcija i drugih nuspojava. Kao rezultat toga, takve kreme praktički nemaju kontraindikacije zbog svoje prirodnosti. Međutim, ne treba otpisivati individualnu netoleranciju tijela, što se više smatra iznimkom.

Što se tiče klasifikacije krema koje povećavaju penis, i duljine i promjera, dijele se na sredstva:

  • kratko trajanje;
  • dugotrajno djelovanje;
  • s pomoćnim učinkom.

Naziv svake kategorije govori sam za sebe. Korištenje prvih krema usmjereno je na uklanjanje unutarnjih kompleksa muškarca, dodavanje samopouzdanja, povećanje potencije, poboljšanje protoka krvi u penis. Primjenjuju se prije seksa, a sam učinak se opaža unutar dva sata. Zbog poboljšanog protoka krvi penis postaje veći i tvrđi.

Dugotrajne masti dobro vlaže kožu falusa, potičući trajnu erekciju. Učinak njihove uporabe može se primijetiti unutar 4-5 sati. Poboljšanjem ishrane tkiva penisa i protoka krvi muški organ postaje duži i širi. Spolni odnos će biti duži, smanjeni su rizici od prerane ejakulacije.

Sredstva s pomoćnim učinkom preporuča se koristiti u kombinaciji s drugim tehnikama povećanja penisa. Zahvaljujući njihovoj primjeni moguće je postići stabilno stanje erekcije penisa, veću elastičnost tkiva penisa. Njihovo djelovanje zagrijavanja temeljeno na prirodnim sastojcima omogućuje postizanje najboljih rezultata.

U posljednje vrijeme ljudi često naiđu na reklame za sprej za povećanje penisa. Njegov prirodni sastav osigurava pravilnu prehranu stanica falusa, a jedinstvene komponente omogućuju zadržavanje vlage potrebne za rast muškog organa u tkivima. Zbog stranih tvari, reproduktivni organ postaje veći. Sve se to događa bez bolne diobe stanica. Zbog svoje prirodnosti, tvari se izlučuju iz organizma bez ikakvih posljedica.

Kakav je učinak korištenja krema

Uz redovitu upotrebu gelova, masti, losiona za povećanje penisa itd. produljuje se trajanje spolnog odnosa, smanjuju se rizici od prerane ejakulacije, a sam penis u slučaju seksualnog uzbuđenja postaje osjetno tvrđi.

Što se tiče duljine falusa, onda je, prema recenzijama, učinak primjećen već u drugom tjednu korištenja. Drugi tvrde da je rezultat bio vidljiv mjesec dana nakon prve primjene. Napominje se da uporaba pripravaka jedinstvenih po svom prirodnom sastavu omogućuje povećanje duljine penisa za nekoliko centimetara.

Neki se hvale impresivnijim uspjesima, ali to već ovisi o individualnim karakteristikama tijela i korištenju dodatnih tehnika, poput vakuumskog pumpanja.

Redovita uporaba posebnih krema doprinosi čestom istezanju tkiva penisa. Recenzije pokazuju da takav učinak povoljno utječe na rast muškog organa, kako po dužini tako i po debljini. Međutim, prije nego što ih koristite, morate biti sigurni da je prirodni sastav lijeka. Krema, mast, losion, sprej ili gel trebaju se dobro upijati, imati ugodnu teksturu, a kada se nanese na kožu penisa, muškarac ne bi trebao osjetiti bol.

Za i protiv krema, masti, gelova, sprejeva za povećanje penisa

Korištenje gore navedenih lijekova omogućuje ne samo zaboravljanje problema s veličinom penisa, već i rješavanje niza seksualnih neuspjeha, uključujući gubitak osjetljivosti i preranu ejakulaciju. Najveći učinak može se postići ako se masti koriste u kombinaciji s drugim masažnim ili hardverskim tehnikama. Kao rezultat toga, krema će omogućiti tkivima falusa da se brže oporave nakon vježbi usmjerenih na njihovo istezanje.

Povoljno utječu na rast muškog organa i poboljšavaju cirkulaciju krvi. Prilikom odabira lijeka važno je obratiti pažnju na njegov sastav, koji bi trebao uključivati samo prirodne sastojke. Inače će se povećati rizik od nuspojava i smanjene učinkovitosti. Uostalom, nikome nije tajna da se puniti kemijskim dodacima nije najbolja ideja. Stoga je potrebno dati prednost prirodnim tvarima.

Prednosti i nedostaci krema, sprejeva, losiona, masti, gelova za rast penisa

pros

  • prirodnost i prirodnost komponenti;
  • rast tkiva je bezbolan;
  • njihova upotreba uključuje trošenje samo minimalne količine vremena;
  • učinak se opaža unutar dva tjedna od trenutka prve primjene;
  • mogućnost rješavanja niza seksualnih problema;

Minusi

  • rizik od alergijskih reakcija zbog kupnje nekvalitetnog lijeka;
  • može potrajati vrijeme za odabir učinkovitog lijeka.