Zadebljanje penisa: vrste tehnika i njihovi principi

Nije svaki čovjek zadovoljan dostojanstvom koje ima po prirodi.

Mali penis može donijeti mnogo problema, od kompleksa do nekvalitetnog snošaja.

Mali penis ponekad snažno utječe na samopouzdanje muškarca, njegova partnerica nije zadovoljna seksom.

Srećom, danas postoji mnogo mogućnosti koje će predstavnicima jačeg spola čovječanstva pomoći da podebljaju penis i osjećaju se siti, stekavši pristojnu veličinu jednog od značajnih muških dostojanstava.

zadebljao čovjek

Normalna veličina penisa

Događa se i da je čovjek previše kritičan prema sebi, čini mu se da je vrijednost dostojanstva nedovoljna. Kako bi se isključila pogreška, vrijedi shvatiti što je to - normalna veličina. Naravno, individualnost ovdje igra važnu ulogu, pa u tom pitanju nema granica i normi. Prema statistikama, prosječna veličina penisa doseže 15 cm u duljinu i do 5 cm u širinu.

Ovi se pokazatelji odnose na muškarce bijele rase. Kad se parametri značajno razlikuju prema dolje i to ometa normalan život, možete razmišljati o tome kako penis zadebljati dostupnim sredstvima.

Osnovne metode zadebljanja penisa

Do danas je razvijeno više od jedne tehnike koja će pomoći nositi se s intimnim problemom i učiniti penis debljim. To uključuje kiruršku metodu intervencije.

 1. Lipofilling.Metoda se sastoji u uvođenju slobodne masti uzete iz vlastitog tijela liposukcijom kroz cijelu osovinu penisa. Suprapubična zona djeluje kao dio tijela donatora. Mast se podvrgava posebnom tretmanu prije nego se ubrizga pod kožu penisa. Manipulacija se provodi u nekoliko faza. To omogućuje isključivanje alergijskih i upalnih reakcija tijela na novi materijal. Nedostatak je činjenica da će učinak biti kratkotrajan zajedno s resorpcijom ubrizganog materijala.
 2. Implantacija preklopa. . . Metoda lipofillinga donekle je modernizirana, a zakrilje kože i masne mase, koje se uzimaju iz glutealnog ili ingvinalnog nabora, koriste se kao implantat tijekom operacije. Prikladan je materijal koji ima najmanje 12-15 cm duljine i 5 do 12 cm širine. Ovisi o veličini penisa.
 3. Autologna transplantacija koja čuva krv. . . Metoda povećanja veličine prepoznata je kao vrlo obećavajuća. Operacija se sastoji u uklanjanju zakrenutog mišićnog režnja zajedno s bazom, koja hrani pedikul na korijenu penisa. Slobodni dio ovog autotransplantata provodi se ispod kože muškog penisa i pričvršćen je na koronarni utor.
 4. Transplantacija umjetnog tkiva. . . Ova će se operacija sastojati od rasta tkiva (implantata), koje se kasnije transplantira pod kožu penisa. Veliki plus je što je rezultat već programiran i nije potreban dodatni rez kako bi se izvadio transplantat. Ova tehnika je danas prepoznata kao najnaprednija.
 5. Korporotomija. . . Manipulacija se vrši rezanjem na kavernoznim tijelima falusa tunice, gdje se zatim ubacuju umetci iz autovene ili drugih materijala. Može se pretpostaviti da je zadebljanje penisa normalno, ako se ravnomjerno povećalo, nema ispupčenja nalazi se transplantat i nema deformacija kontura penisa.
masti za zadebljanje penisa

Također, muškarci imaju priliku provesti zadebljanje penisa i na taj način ispraviti svoje dostojanstvo bez operacije. To se može učiniti punilom. Hijaluronska kiselina, točnije gel na njezinoj osnovi, ubrizgava se pod kožu.

Za ovu manipulaciju nije potrebna anestezija; ona se mora provesti u ambulanti. Nakon nekoliko dana možete se vratiti svom uobičajenom životu, a nakon 3 tjedna intimni problem potpuno će se oporaviti i možete sigurno imati spolni odnos.

Korisno je napomenuti

Punilo ima ograničeno razdoblje valjanosti od 10 mjeseci do 1 godine. No, postupak se može po želji ponoviti jer komponenta nema ograničenja i potpuno je sigurna.

Zadebljanje penisa kod kuće i pregledi učinkovitosti metoda

U suvremenom društvu raste interes za operacije usmjerene na zadebljanje penisa.

Možda razlog tome ne može biti samo mala debljina, već i nezadovoljstvo kvalitetom spolnog života.

Uostalom, događa se da čovjeku uopće ne treba velika debljina, ali upravo u tome vidi rješenje problema. Kako ne biste bili podvrgnuti operaciji, možete pokušati povećati penis kod kuće.

Zadebljanje penisa kod kuće

Glavni čimbenici koji će pomoći povećati debljinu falusa kod kuće su pravilna proizvodnja testosterona i izvrsna cirkulacija krvi. Da biste postigli željeni učinak, morate poraditi na sebi kako bi cijelo tijelo i glavni organ stekli zdravlje.

Učinkovito zadebljanje penisa može se postići slijedeći pravila:

 • Jedite dobro i pravilno, naime, jesti hranu koja sadrži magnezij, cink, vitamine B, riblje ulje. Upravo te komponente utječu na proizvodnju testosterona.
 • Redovito se seksati i samozadovoljavati. . . Znanstvenici su pokazali da suzdržavanje od spolne aktivnosti može ugroziti zdravlje ozbiljnim zdravstvenim problemima. Činjenica je da sa stagnacijom spolnih žlijezda ne dolazi do stvaranja potrebnog broja hormona.
 • Ne zaboravite na sport. . . Idealna vježba je trčanje ili dizanje utega u teretani. Zahvaljujući takvim opterećenjima, moguće je zasititi tkiva kisikom, normalizirati cirkulaciju krvi i tonizirati žile penisa.
 • Masirajte genitalije,Uostalom, sama masaža je doista korisna. Poboljšat će lokalni metabolizam, povećati glatkoću, elastičnost kože, očistiti dermis penisa od rožnatih ljuskica. Osim toga, masaža penisa uklanja venske zagušenja, poboljšava cirkulaciju krvi.

Ako ova tehnika ne dovodi do zadebljanja penisa, možete isprobati mehaničke metode:

 1. Produživač. . . Ovaj uređaj je posebno dizajniran za istezanje penisa izlaganjem mase od 300 g do kilograma. Činjenica je da tijelo uključuje svoju reakciju na vanjski pritisak i počinje stvaranje novih stanica. Ove su stanice obdarene strogim volumenom, što znači da se povećava ne samo duljina penisa, već i njegova debljina.
 2. vodena pumpa. . . Vakuumsku pumpu možete kupiti u sex shopu. Zahvaljujući njegovoj upotrebi, moguće je povećati protok krvi do falusa, a posljedično i povećati njegovu veličinu. Ali ovaj je učinak privremen, kad se cirkulacija krvi vrati u normalu, veličina će se vratiti. Usput, stalna uporaba crpke može poboljšati erekciju i potenciju.
produživač zadebljanja penisa

Također učinkovita mikrokirurška metoda je uporaba matrice. Debljina mu je 4 mm, ugrađuje se u kružni položaj ispod kože penisa. Nakon operacije, debljina penisa postaje deblja 8 mm. Nakon što se ovaj element instalira, stanice započinju svoju reprodukciju u porama matrice. Dakle, možete promatrati zamjenu organske tvari mekim tkivom.

Korisno je napomenuti

Ugrađeno vezivno tkivo ostaje u penisu zauvijek i ne zahtijeva ponovljene kirurške zahvate.

Injekcija kolagena ostaje popularna, tvar koja se ubrizgava u penis s vremenom će se otopiti.

Također koristi vlastitu mast, koja se upumpava pod kožu muškog spolnog organa.

Ne smijemo zaboraviti da je penis organ, kao dio cijelog organizma, pa će nedostatak sna, stres, nepravilna prehrana, alkohol poništiti sve napore usmjerene na zadebljanje muškog penisa.

Recenzije

Prva recenzija, muškarac, 32

Odlučila sam se na operaciju za podebljavanje penisa, napravila sam lipofilling. Želim reći da se promjer u stanju erekcije povećao za 2 cm. Estetika se ne remeti ni u mirnom ni u uzbuđenom stanju. Po izgledu, sve je potpuno prirodno. Iako, kad to osjetim, postoji određeni pečat u sredini falusa, ali čini se da to nije nešto neobično. Što se tiče osjeta od seksa, oni se nisu promijenili, ista erekcija kao i prije operacije. Još jedno zapažanje bilo je povećanje penisa odmah nakon operacije, jednostavno je ogromno! Nakon toga se počela smanjivati i postala veća u volumenu nego prije intervencije. Zadovoljan sam, i moj partner kaže da su se senzacije promijenile nabolje.

Druga recenzija, muško, 35 godina

Operirana sam pomoću masnog tkiva. Objasnili su da je to najprikladniji materijal, budući da je vlastiti, neće izazvati nuspojave, dobro će se ukorijeniti. Odvraćali su se od korištenja gelova jer su smatrali da te tvari nisu izvorne, može dovesti do komplikacija. Općenito, više sam volio masno tkivo. Operacija je prošla dobro, mali tumor se već smanjio, penis se povećao za 2 cm. Ukratko, sada sam ponosan na svoje dostojanstvo! Preporuči!