Je li moguće povećati penis produžiteljem?

Problem veličine penisa prilično je relevantan. Mnogi su muškarci u stalnoj potrazi za načinima i uređajima koji penis mogu povećati za barem nekoliko centimetara. Alternativa skupoj operaciji je produživač penisa.

Produžetak za povećanje penisa je mehanički uređaj koji se sastoji od 2 šipke - mogu biti plastične ili metalne, sigurno pričvršćene na prsten. Na drugom kraju uređaja nalazi se petlja - prilagodljiva je pojedinačnim parametrima. Set originalnih uređaja uključuje zavoje i obloge koji štite nježnu kožu falusa.

Uređaj izgleda specifično, ne znajući čemu služi, mnogi bi mogli zamijeniti produživač s uređajem za "mučenje". Ali u stvarnosti, ekstender je potpuno siguran za upotrebu i ako se pravilno koristi, ne uzrokuje nelagodu. Glavna stvar je da ga stavite i pravilno pričvrstite.

Načelo djelovanja je jednostavno - muško dostojanstvo neprestano je u stanju napetosti, uslijed čega se penis proteže u duljinu, šupljine kavernoznih tijela šire se. Ekstender rasteže ne samo kožu, već i mišićno tkivo, što vam omogućuje postizanje životnih rezultata. Razmislite što su uređaji, kako se razlikuju i kada očekivati povećanje penisa?

Vrste ekstenzora penisa

Postoje razne vrste čvora. Razlikuju se u konfiguraciji, cijeni, proizvođaču i ostalim karakteristikama. Veliki asortiman omogućuje vam odabir optimalnog uređaja, idealno prilagođenog obliku penisa određenog muškarca, a to već povećava šanse za pozitivan rezultat.

Mehanički uređaji ili uređaji s petljom smatraju se najpopularnijima. Naziv je nastao zbog vezivanja penisa kroz petlju. Unatoč potražnji, takvi produžitelji postupno napuštaju tržište, jer ih zamjenjuju modificirani modeli koji pomažu u nakupljanju centimetara na penisu.

Mehanički produživač je jeftin - to je plus. Uređaj nije razvod, ako ga pravilno upotrebljavate, strogo slijedite upute za uporabu. Minus - često dovodi do negativnih posljedica upotrebe. Na forumima se muškarci žale na oštećenje prepucija, snažnu kompresiju glave penisa, probleme s mokrenjem i neugodnu napetost.

Usisavač vizualno podsjeća na vakuumsku pumpu. Iz njega se vakuumira zrak, što omogućuje stvaranje negativnog tlaka unutar aparata. Uređaj je opremljen kruškom. U pozadini niskog tlaka, kapilare u penisu počinju se brzo širiti, povećava se protok arterijske krvi i povećava se volumen kavernoznih tijela.

Obično se takav uređaj preporučuje muškarcima koji imaju problema s potencijom ili impotencijom. Tijekom primjene potrebno je koristiti lubrikant - omogućuje vam izbjegavanje ozljeda penisa.

Značajke produžitelja remena:

 • Jednostavnost pričvršćivanja;
 • Lagana konstrukcija, koja ne stvara nelagodu tijekom nošenja;
 • Pozitivan rezultat uz redovitu upotrebu.

Sustav vakuumskog ljepila najmoderniji je uređaj. Pogodno za sve muškarce, bez iznimke - bez obzira na dob i veličinu penisa.

Prednosti i nedostaci uređaja

produživač penisa

Proširivač radi. To je činjenica. Ali, kao i drugdje, postoje nijanse. Muškarci primjećuju da se širenje kavernoznih tijela, što dovodi do naknadnog proširenja penisa, događa relativno sporo, tako da ne treba čekati trenutni rezultat.

Uređaje prepoznaje službena medicina. Stoga, ako postoji sumnja u prikladnost primjene, uvijek se možete obratiti liječniku. Urolozi preporučuju muškarcima da koriste ekstender umjesto da pribjegavaju operaciji povećanja penisa.

Neosporna prednost produžitelja je dugoročni rezultat. Dodaci prehrani, tablete za rast penisa, specijalizirane kreme i masti daju samo privremeni učinak, a uređaj je trajan.

Pros prednosti korištenja ekstendera za povećanje penisa:

 1. Sigurnost uporabe. Čovjek koji pristane nositi uređaj riskira mnogo manje od onih koji prođu pod kirurškim nožem. Uz pomoć operacije možete puno brže povećati penis, ali vjerojatnost razvoja komplikacija vrlo je velika.
 2. Proširivač možete koristiti u bilo kojoj dobi. Ali postoji nijansa - u mladoj dobi mnogo je lakše postići željeni rezultat nego nakon 40-45 godina.
 3. Redovita uporaba pozitivno utječe na spolni život - erektilna funkcija se poboljšava kod muškaraca, opaža se povećanje potencije, spolni odnosi postaju dulji.
 4. Možete odabrati uređaj koji savršeno odgovara vašoj veličini penisa.
 5. Veliki asortiman modela u raznim cjenovnim kategorijama - za bilo koji novčanik

Svi nedostaci koje uređaj ima izravno su posljedica nepravilnog rada uređaja. Kršenje tehnike nošenja može nanijeti ozbiljnu štetu - plava promjena boje penisa, zastoj krvi, oteklina.

Ostatak aparata za povećanje penisa očituje se samo s pozitivne strane.

Rezultati korištenja ekstendera za povećanje penisa

mjerenje veličine penisa nakon povećanja

Budući da mnogi muškarci aktivno traže savršen način za povećanje penisa, na specijaliziranim web stranicama možete pronaći ogroman broj recenzija o korištenju ekstendera. Općenito, bitno se razlikuju.

Neki predstavnici jačeg spola nisu mogli nositi ekstender - bilo je neugodno, bolno, jaka napetost i drugi razlozi. Drugi primjećuju nedostatak učinka, a treći su u potpunosti zadovoljni rezultatima.

Odsutnost pozitivnih promjena lako se može objasniti - da biste postigli učinak, produživač morate nositi redovito, najmanje 2 mjeseca. Mnogi ga nose nekoliko tjedana, nakon što mjere penis i ne vide nikakve promjene, bace uređaj na drugu policu - to je njihova pogreška.

Nakon tri mjeseca nošenja možete dobiti sljedeće rezultate:

 • Duljina penisa povećava se za 0, 5-2 centimetra;
 • Obim reproduktivnog organa povećava se na 1 cm;
 • Poboljšava se kvaliteta uspona, povećava se trajanje odnosa.

Naravno, ti su podaci približni, jer različiti čimbenici utječu na učinkovitost uređaja. To uključuje dob muškarca, pravilnu upotrebu i vrijeme nošenja dnevno.

Penis se, kao i bilo koji drugi dio tijela, u pozadini vanjske izloženosti ne povećava brzo. Ne možete povećati penis za 5-10 centimetara za nekoliko tjedana ili mjeseci.

Takvi su rezultati fiziološki nemogući, čak i uz pomoć operacije.

Kako poboljšati izvedbu rasta?

pomoću ekstendera za povećanje penisa

Član s najbržim rastom je prvih 6 mjeseci korištenja. U tom se vremenskom razdoblju reproduktivni organ može povećati za 20-25 centimetara od svoje izvorne veličine. Nakon šest mjeseci penis počinje rasti puno sporije, a to je sasvim normalno. Neki misle da nakon godinu dana rada uređaj nije praktično koristiti. Ali to nije slučaj.

Doista, kad čovjek prijeđe granicu od 35% početnih parametara, može se činiti da falus ne raste - možda se neće promijeniti u iznosu od 2-3 ili čak 5 mjeseci. Ali moramo biti strpljivi, porast će biti, ali ne toliko značajan.

Da biste postigli željeni učinak, morate se pridržavati određenih pravila i preporuka. Sljedeće se preporučuje za muškarce:

 1. Redovito nošenje - svaki dan najmanje 6 sati.
 2. Potrebno je postaviti optimalnu duljinu šipki. Ako napravite snažnu napetost, to neće ubrzati rast, već će dovesti do negativnih posljedica. A neki tvrde da prekomjerna izloženost penisu uopće zaustavlja rast.
 3. Bolje je podijeliti ukupno trajanje primjene dnevno u skupove - pristupe. Odradite 2-3 serije po 3-4 sata dnevno.

Naravno, teško je vjerovati u učinkovitost uređaja, samo na temelju informativne komponente. Ali uvijek se možete uvjeriti iz vlastitog iskustva u to što su učinili milijuni muškaraca, čiji pregledi potvrđuju učinkovitost produživača za povećanje penisa.