Kako povećati penis

Veličina penisa

Povećanje penisa ili muško povećanje je svaka metoda kojom se želi povećati veličina penisa osobe. Neke su metode usmjerene na povećanje ukupne duljine, druge na opseg šipke, a treće na veličinu glave. Tehnike uključuju operaciju, suplemente, masti, flastere i fizičke tehnike poput pumpanja, jelqinga i vuče. Kirurške metode povećanja penisa mogu biti učinkovite, ali takve metode nose rizik od komplikacija i nisu medicinski indicirane, osim u slučajevima povezanim s mikropenisom.

Ako želite povećati penis, a da se ne izlažete nepotrebnim rizicima, na raspolaganju vam je nekoliko prirodnih biljaka koje će vam omogućiti da povećate protok krvi u penisu za veću erekciju. Ove biljke povećavaju veličinu penisa uzrokujući protok više krvi u penis, što znači da pružaju veću, jaču erekciju, uzrokujući privremeni porast veličine penisa uz održavanje erekcije.

Kako povećati penis ljekovitim biljem

S vremenom, nakon nekoliko mjeseci redovitog uzimanja nekih od ovih biljaka samih ili dodataka koji ih sadrže, porast postaje trajan zbog širenja stanica penisa, pa se čak primjećuje i u mlitavom stanju. Do tada, ako ste već zadovoljni dobivenim rezultatima, možete zaustaviti liječenje i zadržati postignuti rast.

To je mnogo lakše nego pribjegavati složenim postupcima poput vježbi za povećanje penisa, koje nitko nema strpljenja za vrijeme potrebno za trajne rezultate (što znači vježbe koje treba raditi svakodnevno tijekom 6 ili više mjeseci) ili operaciju penisa to ne nadoknađuje rizike malim povećanjem.

  1. Jedno od najčešće korištenih biljaka za povećanje penisa jeGinseng, uglavnom korejski crveni ginseng. Jedno od svojstava koje njegove komponente nude je povećani protok krvi, što vam omogućuje brže postizanje jake erekcije, a time i stvarno povećanje veličine penisa. Također, ovu biljku koriste oni koji pate od impotencije ili imaju slabu erekciju. Iako se ova biljka može uzimati u čaju, kuhati u vodi ili mlijeku ili u prahu, njezini su učinci vrlo jaki i mogu uzrokovati neugodne nuspojave kada se uzimaju u velikim dozama, pa bi konzumacija trebala biti umjerena.
  2. Još jedna biljka koja se široko koristi za povećanje penisa jeGinko biloba, koji također pomaže povećati protok krvi u genitalnim i moždanim područjima, stoga, osim vazodilatacijskog djelovanja, djeluje i kao afrodizijak. Također je biljka koja se široko koristi za liječenje poremećaja erekcije i poboljšanje pamćenja, a kao lijek preteča može se uzimati u obliku čaja ili praha. Njegova je prednost što nije toksičan kao prethodni, iako je također potrebno kontrolirati potrošnju kako bi se izbjegle nuspojave.
  3. Još jedna vrlo česta i dobro poznata biljka jePeruanski mak. . . Poznat je po svojim afrodizijačkim svojstvima. Sadrži fotokemijske Macamide i Macaens, koji povećavaju ukupnu energiju i pomažu muškarcima u postizanju jake erekcije, što omogućava kavernoznim poljima penisa da se prošire i tako prirodno povećaju veličinu penisa. Najbolji način za uzimanje mace je usitnjavanje i miješanje s tekućinom, po mogućnosti mlijekom, kao što to čine starosjedioci Perua. Maca je svestrano učvršćujuće sredstvo i nema poznatih štetnih nuspojava prilikom uzimanja, tako da ga može uzimati svaka zdrava osoba bez puno brige, ali njezini učinci također nisu toliko jaki kao prethodni. Macu također mogu koristiti žene za povećanje spolnog apetita, libida i regulacije hormona.
  4. Jedite puno lubenica. . . Ovo sočno voće također ima snažna vazodilatacijska svojstva koja pomažu povećati protok krvi u području genitalija i postići jaku erekciju. Sadrži visoke koncentracije aminokiseline nazvane citrinin, koja ima vrlo sličan učinak kao L-arginin, koji omogućuje širenje krvnih žila. Lubenica se smatra najboljim voćem za muško spolno zdravlje i nema nuspojava, pa se može jesti u izobilju. Nema konačnog istraživanja koliko je potrebno da se pokažu dobri rezultati, ali budući da je to ukusno voće, posebno ljeti, i nema negativnih učinaka, možete jesti koliko god želite.
  5. Jedite sirovi češnjak i luk. . . Iako su ovo dva vrlo popularna sastojka u našim kuhinjama i u mnogim jelima, oni se gotovo uvijek kuhaju prije konzumacije, a visoka temperatura dovodi do značajnog gubitka njihove prirodne vrijednosti. Oboje su snažni protuupalni i antioksidanti koji poboljšavaju cjelokupno zdravlje i protok krvi, ali za maksimalne koristi trebali biste ih jesti sirove onako kako ih je stvorila priroda. Oni koji ne vole njihov jak okus mogu ih upariti s drugom hranom poput kruha ili ih koristiti u svježim salatama zajedno s drugim povrćem koje prikriva njihov prilično neugodan okus.

Kako povećati penis promjenom načina života

Pored superhrane koja se može konzumirati za povećanje veličine penisa, postoje i određene prehrambene i životne navike koje će vam pomoći da u bliskoj budućnosti postignete svoj cilj.

  1. Hranite se zdravo i uravnoteženo. . . Izbjegavajte masno crveno meso, prikladnu hranu i brzu hranu te prekomjerno upotrebljavajte sve voće i povrće, po mogućnosti svijetle boje. Što je povrće tamnije, to bolje, posebno zelje i crveno poput repa, kupusa, zelja repa, mrkve i rajčice.
  2. Prestanite pušiti i značajno smanjite unos alkohola, posebno oni jaki. Dopušteno je vino, posebno crno vino koje ima snažna antioksidativna svojstva.
  3. Vježbe. . . Sjedilački način života, uglavnom kod kuće, ispred televizora, na poslu i u automobilu, najgora je stvar koju možete učiniti za svoje cjelokupno zdravlje, a posebno za svoje seksualno zdravlje. Krv zahtijeva vježbanje i aktivnost mišića za snažan protok krvi. Čovjek nije dizajniran za sjedilački život, a sjedilački način života uzrok je ne samo pretilosti, već i mnogim spolnim bolestima, od kojih pate i muškarci i žene. Uz to, stalna i snažna tjelovježba pomoći će vam da izgubite kilograme i postignete bolju erekciju, što će dovesti do prirodnog povećanja veličine penisa.

Kako povećati penis dodacima prehrani

Dodaci imaju nekoliko prednosti u odnosu na sve ostalo što se tiče brzog i sigurnog načina za povećanje penisa. Dodaci za povećanje penisa imaju prednost u izbjegavanju nuspojava. Prvo, koncentrirani su, tako da nema potrebe za gutanjem velikih količina kako bi se postigao željeni učinak, i drugo, sigurni su jer se njihovi sastojci kombiniraju u formulama u kojima sastojci mogu međusobno komunicirati kako bi pružili maksimalne koristi, a da to ne učine daleko. da izazove opasne nuspojave.

Zahvaljujući obliku oslobađanja (kapsule, tablete ili tablete), lako ih je dozirati i uzimati u bilo kojim okolnostima i bilo gdje. Sve što morate učiniti da biste sigurno povećali penis je uzimati ih dva puta dnevno i inducirati neke erekcije tijekom dana samozadovoljavanjem, milovanjem ili spolnim odnosom, tako da njihovi sastojci silom erekcije uđu u penis i igraju ulogu.

Zaključak

Svi gore navedeni sastojci i savjeti su učinkoviti i trebate ih se pridržavati, ali kao što je spomenuto, mnoge biljke koje se mogu koristiti za uzgoj penisa otrovne su kad se uzimaju oralno u velikim dozama, dok druge (poput lubenice) nisu. Bilo koji lijek . Opasnost zahtijeva velike doze da bi se postigao bilo kakav učinak. Osim toga, neke biljke koje se koriste za povećanje penisa utječu jedna na drugu da bi djelovale.

Korisno je ako se pravilno dozira, ali u velikim dozama može izazvati prilično neugodne nuspojave poput proljeva, vrtoglavice, suhoće usta itd. Ili čak postati opasan. Što se tiče dodataka, jedini postojeći rizik je taj što je velika većina njih neučinkovita ili krivotvorena. Krivotvoreni lijekovi opasni su jer ne samo da uništavaju vaš novčanik već mogu ozbiljno naštetiti vašem zdravlju. Morate biti oprezni što kupujete i što uzimate.