Provođenje i troškovi operacije proširenja penisa

Kirurško povećanje penisa

Rijetko je naći muškarca koji ne razmišlja o povećanju penisa. Ovu ideju posjećuju mnogi predstavnici jačeg spola. No, operacija je sigurno povezana s određenim rizicima. Koliko su učinkovite takve manipulacije i u kojim situacijama ne možete bez pomoći liječnika?

Indikacije

Operacija za povećanje muškosti traje određeno vrijeme i izvodi se u općoj anesteziji. Prirodno, upotreba anestezije i samo izvođenje operacije rizik je na koji neće pristati svaki muškarac.

Ali ako parametri organa u duljini i širini kategorički ne odgovaraju predstavniku jačeg spola, trebate kontaktirati medicinsku ustanovu.

Klinika, tehnika, cijena i drugi parametri osobni su izbor, ali osoba može dobiti odobrenje za operaciju samo ako postoje dokazi.

Izvodi se kirurško povećanje penisa:

 1. Ako pacijent želi.
 2. S mikroskopskim parametrom muškosti.
 3. Ako imate ozbiljnih problema s potencijom.
 4. Postoje endokrine i hormonalne smetnje u tijelu, koje su dovele do neravnoteže i nerazvijenosti glavnog muškog organa.
 5. Postoje dobne promjene uslijed kojih se penis znatno smanjio.

Preporučuje se kontaktiranje medicinskog centra ako se penis smanjio kao posljedica traumatičnih ili drugih ozljeda.Odnosno, za dobivanje dozvole potrebno je konzultirati se s andrologom, izjaviti želju, izvršiti mjerenja organa, dokazati da njegovi parametri ne dopuštaju potpuni spolni odnos i podvrgnuti se brojnim dodatnim pregledima.

Operacija povećanja penisa

Operacija ima niz kontraindikacija, opća anestezija se ne izvodi u prisutnosti ozbiljnih bolesti srca i krvnih žila mozga, jetre i bubrega. Iz tog razloga, prije dobivanja pristanka, morat ćete posjetiti:

 1. Terapeut.
 2. Endokrinolog.
 3. Psiholog.
 4. Urolog.
 5. Androlog.

Produljenje penisa provodi se na nekoliko načina, ako su svi testovi normalni, ostaje procijeniti rezultat (pomoću videa i fotografija) i ponovno se posavjetovati s kirurgom koji će izvršiti operaciju.

Korekcijske metode

Kirurška metoda korekcije penisa opći je pojam koji uključuje različite metode izvođenja operacija usmjerenih na povećanje muškog organa.

Duljinu i širinu penisa možete povećati na sljedeće načine:

 • Kirurški. Omogućuje vam postizanje visokih rezultata. Smatra se najučinkovitijom metodom i omogućuje vam povećanje dostojanstva u veličini za 5 cm ili više.
 • Na nekirurški način. Penis se može povećati ekstenderom. Ali takva terapija nije vrlo učinkovita. Metoda je prilično kontroverzna u pogledu izvedbe. Uz to, nošenje uređaja omogućuje vam povećanje penisa samo uz dulju upotrebu.
 • Kombinirano. Ovaj koncept znači izvođenje kirurških zahvata (jednostavnih tehnika) i nošenje ekstendera tijekom razdoblja oporavka. Ova metoda izlaganja ima niz prednosti: kratko razdoblje oporavka, mala vjerojatnost komplikacija i jednostavnost primjene. Ali postoji jedan nedostatak - rezultat se ne razlikuje po visokim stopama.

Ligamentotomija

Ligamentotomija je operacija za povećanje muškog penisa, organ je izložen određenom učinku, što vam omogućuje da ga vizualno povećate bez pribjegavanja ozbiljnim intervencijama.

Operacija se izvodi disekcijom ligamenata koji drže određenu količinu vidljivog tkiva ispod kože. Nakon zahvata penis se znatno povećava.

Ligamentotomija ima nekoliko prednosti:

 1. Trajanje postupka je od 30 do 50 minuta.
 2. Razdoblje oporavka traje ne više od 2 tjedna.
 3. Vjerojatnost razvoja komplikacija je svedena na minimum.
 4. Nakon 2 dana pacijent se otpušta.

Unatoč činjenici da liječnik čini nekoliko velikih rezova, nakon okončanja operacije u skrotumu ostaje mali ožiljak. Oporavak traje nekoliko tjedana, a vjerojatnost razvoja neželjenih posljedica praktički je nula. Ako slijedite preporuke liječnika i redovito nosite produživač, možete postići dobre rezultate.

Produživač penisa

Ova metoda ima relativno nisku cijenu, cijena izravno ovisi o mjestu održavanja.

Falloprostetika

Ako je povećanje širine i duljine falusa od vitalne važnosti, onda ima smisla razmisliti o izvođenju falloprostetike. Ovaj postupak uključuje postavljanje implantata koji se vizualno malo razlikuje od pravog genitalnog organa. Muškarcima s mikroskopskim penisom takva operacija omogućit će puni spolni odnos sa ženama.

Falloprostetika se radi na nekoliko načina. Ova će plastična operacija zahtijevati od liječnika da posjeduje određene vještine, a od pacijenta - strpljenje i poštivanje svih preporuka tijekom razdoblja oporavka.U cijenu zahvata treba uključiti i cijenu implantata, ona je visoka.

Lipofilling

Lipofilling - ovaj je postupak usmjeren na povećanje širine penisa. Masti uzete iz trbušnog zida pacijenta pumpaju se izravno u trup. Lipofiliranje nije osobito teško. No, postoji nekoliko nijansi:

 • više dostojanstva postaje samo u širini;
 • učinak traje kratko vrijeme.

Odnosno, masno tkivo pacijenta djeluje kao implantat, s vremenom se masnoća apsorbira, zbog toga intervenciju treba ponoviti nakon određenog vremenskog razdoblja.

Ali lipofilling omogućuje vam da smanjite vjerojatnost odbacivanja stranog tijela i na taj način smanjite rizik od razvoja nepoželjnih (opasnih za život i zdravlje pacijenta) komplikacija.

Rezultat možete procijeniti prije i poslije u dogovoru s andrologom, ako je muškarac zadovoljan svime, tada je imenovan dan kirurške operacije, daju potrebne preporuke: što učiniti prije i poslije.

Muškarac je povećao veličinu penisa uz pomoć operacije

Mikrohirurška transplantacija mišića

Kada se povećaju potencija i povećaju genitalni organi, izvodi se mikrokirurška transplantacija mišića. Uključuje postavljanje implantata i izvođenje složenih kirurških zahvata. Prije nego što pristanete na kiruršku transplantaciju mišića, trebali biste izvagati prednosti i nedostatke, pročitati kritike i dodatne informacije te proći niz dijagnostičkih pregleda.

Kako se radi operacija:

 • izrezivanje tkiva reproduktivnog organa;
 • implantat je omotan mišićima;
 • provesti dodatne manipulacije i šivanje tkiva.

Nakon postavljanja posljednjih šavova, pacijentu se ostavlja da se oporavi od anestezije. Tada se provodi potrebno liječenje šavova, čovjek ostaje u bolnici još 2-3 tjedna.

Ovaj postupak ima nekoliko nedostataka:

 1. Ima dugo razdoblje oporavka.
 2. Pacijenti teško podnose.
 3. Prilično je skupo.
 4. Vjerojatnost razvoja komplikacija je velika.

Trajanje razdoblja oporavka varira od 3 do 5 tjedana, a za to vrijeme morat ćete potpuno napustiti spolni kontakt sa ženama. Promatrajte higijenu područja prepona, obradite šavove, napravite obloge u klinici ili bolnici.

Mikrohirurška transplantacija mišića

Pitanje o cijeni

Koliko košta plastična operacija povećanja penisa? Ovo je jedno od najčešćih pitanja koje postavlja jači spol. Cijena varira u različitim granicama.

Što određuje cijenu:

 1. Iz klinike i specijalističkih kvalifikacija.
 2. Grad prebivališta.
 3. Tehnike izvršenja i složenost.

Na periferiji su troškovi kirurških zahvata znatno niži, ali važno je obratiti pažnju na kvalifikacije stručnjaka i povratne informacije o njegovom radu.

Tehnika postupka utječe na cijenu postupka. Iz tog razloga, prije nego što kontaktirate kliniku ili drugu medicinsku ustanovu, morate procijeniti svoje financijske mogućnosti. Napokon, cijene se teško mogu nazvati demokratskim ili prihvatljivim.