Metode povećanja penisa

veličinu muškog člana kako povećati

Gotovo sve muškarce brine pitanje povećanja penisa. To se posebno odnosi na one kojima je priroda oduzela impresivnu veličinu organa. Kompleks koji se kod jačeg spola razvija zbog malog penisa ostavlja svoj trag ne samo na spolnom, već i na svakodnevnom životu. Takvi su muškarci u pravilu suzdržani, nesigurni, pokušavaju izbjegavati komunikaciju sa suprotnim spolom.

Radi pravednosti napominjemo da među predstavnicima snažne polovice čovječanstva postoje oni koji čak i s prosječnom veličinom penisa (od 13 do 15 cm u uspravnom stanju) žele povećati penis za nekoliko centimetara i duljine i u volumenu.

Što možemo reći o vlasnicima mikropeniza - oni samo sanjaju o pronalaženju metode koja će povećati veličinu penisa za najmanje 2-3 centimetra! Srećom, moderna medicina nudi nekoliko rješenja za ovaj problem, s operacijom i bez nje.

Razmotrimo detalje načine za povećanje penisa.

Metoda vakuumske pumpe

Povećanje penisa pomoću posebnog cilindra koji pojačava erekciju ispumpavanjem zraka iz uređaja smatra se najjednostavnijim i najpristupačnijim. Penis se stavi u vakuumsku strukturu i pritisne na pumpu koja ispumpava zrak. Kao rezultat, stvara se pritisak na penis, povećavajući cirkulaciju krvi u penisu i osiguravajući stabilnu erekciju.

Međutim, prema riječima stručnjaka, ova metoda kratko zadržava organ u uspravnom stanju, štoviše, provocira pojavu modrica na penisu i može uzrokovati puknuće krvnih žila. Stoga je korištenje vakuuma za povećanje penisa moguće samo nakon savjetovanja sa stručnjakom.

Metoda ekstendera

Ekstender je poseban uređaj koji učvršćuje penis u ispruženom obliku, zbog čega se njegova veličina povećava. Dizajn takvih uređaja je različit, ali suština mehanizma je ista: penis je fiksiran posebnim stezaljkama koje pružaju napetost mesu. Prema proizvođačima, ova metoda omogućuje vam povećanje duljine penisa za 2-3 centimetra u šest mjeseci.

Način upotrebe lijekova

Odmah bih primijetio da niti jedan liječnik nije potvrdio učinkovitost ove tehnike. Razni dodaci prehrani i tablete za povećanje penisa djeluju na principu jačanja erektilne funkcije organa, ali ne doprinose rastu penisa. Naravno, u uspravnom stanju penis će se činiti malo većim, ali taj se učinak može postići i na druge načine, bez trovanja tijela tabletama sumnjive proizvodnje.

Kirurška metoda

Operacija povećanja penisa smatra se jedinom učinkovitom metodom davanja duljine i volumena muškom organu. Bit kirurške intervencije je da se odrežu određeni ligamenti koji drže penis u regiji zdjelice. Napetost baze penisa nakon ove operacije slabi, što omogućuje povećanje duljine organa za 2-4 cm. Također, uz pomoć implantacije masnog tkiva, penisu možete dati dodatni volumen.

Treba napomenuti da se takva operacija ne izvodi za ljude koji pate od dijabetesa melitusa, visokog krvnog tlaka, onkoloških i drugih ozbiljnih patologija.

Na kraju našeg razgovora, želio bih podijeliti s vama jedan od najlakših i najpristupačnijih načina za vizualno povećanje penisa za svakog muškarca. Treba se riješiti samo viška kilograma, a vaša će muškost izgledati dulje. Činjenica je da nabori masnog tkiva oko penisa vizualno smanjuju stvarnu veličinu penisa za nekoliko centimetara. Imajte ovo na umu!

Sumirajući sve navedeno, možemo zaključiti da je jedina učinkovita metoda povećanja duljine i volumena penisa operacija. Ostatak metoda djeluje na principu povećanja potencije i povećane erekcije. Iako da biste se riješili kompleksa i poboljšali spolni život muškarca, ovaj je učinak dovoljan.