Prilozi za penis - recenzije i fotografije

Nastavak za penis popularna je igračka koja vam omogućuje povećanje muškosti tijekom spolnog odnosa i poboljšanje erekcije bez značajnih ulaganja vremena i novca. Uostalom, veličina je bitna, bez obzira što kažu. Muškarac s mlaznicom može bolje stimulirati potrebna područja ženine vagine i klitorisa, pružajući pritom nezaboravan užitak. Povratne informacije od žena su samo najpozitivnije.

povećanje penisa

Postoji mnogo varijanti ovih igračaka koje će vam pomoći da brzo povećate penis tijekom intimnosti. Uz produljujuće, postoje i one zadebljajuće, kao i poseban oblik za stimulaciju klitorisa ili anusa. Mlaznice na penisu su otvorene i zatvorene, u ovom članku nas više zanima potonje - pomoći će povećati penis. Osim toga, vrijedi obratiti pažnju na opcije s vibracijama.

Od čega su napravljeni? Takav proizvod treba elastičnost i mekoću. Najkvalitetnije su izrađene od silikona ili lateksa, koji vam omogućuju što točnije imitiranje ljudske kože. Nastavke za penis možete kupiti u većini sex shopova.

Koliko vam ove igračke omogućuju povećanje veličine muškosti? Najčešći su od 2, 5 do 7 cm, ali u nekim slučajevima možete pronaći i više - 10 cm. Ali nemojte zaboraviti da je prevelik penis također loš, možete povrijediti partnera. Svega treba biti umjereno i u većini slučajeva dovoljan je nastavak za penis s povećanjem od 5 cm!

Mlaznice za povećanje penisa imaju još jedan plus - dolazi do smanjenja osjetljivosti glave penisa, što podrazumijeva povećanje trajanja intimnosti. Slažem se, odličan bonus.

Dakle, moći ćete:

  • diverzificirati seksualni život;
  • riješite se nedovoljne duljine i debljine;
  • spriječiti preranu ejakulaciju.
vrste mlaznica za povećanje penisa

Dick mlaznice recenzije

Prikupili smo recenzije o mlaznicama na penisu. Recenzije su istinite i nalaze se na tematskim forumima.

  1. Nedavno sam ga kupila, odmah nakon što sam prvi put s njim odlučila napisati recenziju o ovoj mlaznici. Dobio čak i više od očekivanog. Ne mogu reći da je postalo fizički ugodnije, ali moja žena je bila jako zadovoljna, mlaznica je bila njezina ideja. Probala dildo, nije joj se svidjelo - ležanje u praznom hodu. Ali ovdje je druga stvar!
  2. Mojoj ženi se sviđa, više uživa i brže doživljava orgazam. Nemam tanku mlaznicu sa "bodljama" na penisu, nego onu koja je duža 5 cm. Probali smo razne - odlučili smo se na prozirnu, bez suvišnih tuberkula, ne sjećam se imena . Zaključio sam da je veličina bitna.
  3. Isprobao oba prstena ispod glave i baze penisa i još mnogo toga. Ali moja žena voli prirodne, iako ne izuzetne veličine, orgulje bez ikakvih zalutalih igračaka.
  4. Prvi koji sam koristila izgubio je elastičnost i morao sam kupiti novi. Sad mi se ne sviđa, iako je s prethodnim bio super. Čvrst je i nije uvijek ugodan za tijelo. Tražit ću potpuno isto kao i prvi.
  5. Odlučili smo kupiti mlaznicu. Ali kad sam stavila član tijekom seksa, boljelo je! Nemam ugodne senzacije, nemam želju za ponovnom upotrebom. Imam posebnost u tome što je "on" debeo, ali ne i izvanredan po dužini. Žena me zamoli da kupim drugu, svidjelo joj se.

Gdje kupiti mlaznicu na članu?

Jeste li odlučili kupiti mlaznice za penis? Super, postoji ogroman izbor popularnih internetskih trgovina sa sličnim proizvodima! No savjetujemo da se obratite najvećim trgovinama koje jamče kvalitetu, anonimnost i brzu dostavu. Od njih možete jednostavno odabrati i kupiti mlaznicu. Predstavljen je veliki broj oblika i veličina, a svi su izrađeni od kvalitetnih rastezljivih materijala.