Tehnika povećanja penisa

kako povećati veličinu penisa

Antropolozi tvrde da su muškarci od davnina nastojali povećati veličinu svog penisa.

Za to su stvorene mnoge tehnike, u najstarijim raspravama opisane su moguće mogućnosti utjecaja na penis kako bi se povećao.

Je li moguće povećanje penisa? Postoji mnogo različitih načina za povećanje penisa.

Ispravno odabrana tehnika povećanja penisa ključ je uspjeha. Uobičajeno je razlikovati tri glavne metode povećanja penisa.

Osnovne tehnike povećanja penisa

  • Kirurško povećanje penisa.Prije 1-2 desetljeća umjetni silikonski materijal koristio se u operacijama povećanja penisa. Suština operacije bile su injekcije u kožu penisa s tim materijalom, što je dovelo do povećanja njegove debljine. Nedovoljan rezultat i moguće komplikacije natjerali su kirurge da preispitaju svoje stavove o ovoj metodi. U naše vrijeme seksualne revolucije operacije povećanja penisa izvode se prilično često. Da bi se povećao volumen penisa, daju se injekcije s biološkim materijalom koji se uzima iz pacijentovih tkiva. To su naslage masti u predjelu bedara, što postupak čini sigurnijim. Kako se duljina penisa povećava, rez se vrši na tkivima koja podupiru penis odozgo, a zatim se zašiva nešto niže nego što su bili. Rezultat je primjetan gotovo odmah. Postoji rizik od infekcije i raznih oblika komplikacija. Ova operacija može povećati penis za 4 cm.
  • Povećanje penisa dodacima prehrani.Ova metoda sastoji se od redovitog uzimanja posebno formuliranih lijekova za povećanje penisa. To mogu biti tablete ili dodaci prehrani. Njihov je sastav uglavnom prirodan, uključuje jedinstvene biljke i komponente. Smatraju se bezopasnima. Ovom metodom penis možete povećati za 0, 5 cm godišnje. Ovom metodom penis možete maksimizirati za 3-4 cm.

Ručni načini za povećanje penisa

Nekoliko ih je:

  1. Vakuumska metoda.Ova tehnika koristi vakuumsku pumpu. Penis se umetne u tikvicu od prozirnog materijala, iz tikvice pumpe ispumpava se zrak, što dovodi do napetosti u tkivima penisa i dotoka krvi u njih. Redovitom uporabom pumpe tkiva se istežu i stječu elastičnost, što dovodi do povećanja njezine veličine. Postoji opasnost od ozljeda ako se zloupotrijebi. Ova se tehnika primjenjuje tijekom cijele godine, a donosi prosječno 3 cm.
  2. Vučna metoda.Njegova je bit u rastezanju tkiva penisa pomoću posebnih uređaja - ekstendera. Oni pomažu tijekom vremena učvrstiti penis u ispruženom položaju, što dovodi do povećanja volumena tkiva, odnosno samog penisa. Metoda je sigurna. Moguće povećanje penisa - 3-4 cm. Najbolji učinak postiže se korištenjem ove tehnike neposredno nakon operacije.
  3. Ručne vježbe.Ova je metoda vrlo slična prethodnoj, međutim, ona ima svoje osobine. Suština je ista, ali učinak je potpuniji. Osim toga, takve vježbe imaju blagotvoran učinak na cijeli genitourinarni sustav, potencija se poboljšava, a rizik od oboljenja spolne prirode smanjuje. Metoda je apsolutno sigurna i univerzalna, pogodna za sve, bez iznimke. Godinu dana možete povećati penis za 3-5 cm.

Pri odabiru tehnike povećanja penisa, važno je uzeti u obzir svoje mogućnosti i potrebe. Ako trebate brz rezultat, upotrijebite vakuumsku metodu, ako je dugotrajna - vuču, vježbu ili lijekove, a ako želite brzo i dugo povećati penis, možete posegnuti za kirurškom metodom.