Kako napraviti masažu za povećanje penisa

Mnogi muškarci sanjaju o povećanju penisa i u tome nema ništa čudno. Napokon, svatko bi želio izgledati pristojno u očima svoje djevojke. Danas postoji dosta različitih metoda produljenja penisa. Često se izvodi posebna masaža za povećanje penisa.

Može li se penis povećati masažom?

Neki ljudi ne znaju može li se penis produžiti masažom. To je definitivno moguće, a da biste bili sigurni u to, morate se upoznati s načelom njegovog djelovanja. Nije tajna da penis ima dva glavna mišića s mnogo šupljina. U trenutku spolnog uzbuđenja, sve se šupljine počinju puniti krvlju i to dovodi do erekcije.

Muškarac u kratkim hlačicama koji želi povećati penis masažom

Masaža za povećanje penisa omogućuje vam povećanje svih šupljina u mišićima. Zahvaljujući tome, tkiva će se početi postupno rastezati, što će dovesti do zadebljanja i produljenja penisa.

Kako povećati penis masažom

Ovaj se postupak provodi u nekoliko uzastopnih faza, s kojima se svakako morate upoznati.

Priprema

Prije masaže potrebno je pripremiti penis. Mnogi muškarci to čine s predgrijavanjem. Postoji nekoliko uobičajenih metoda grijanja. Najčešće se za to koristi jednostavna posuda s zagrijanom vodom. Da biste ovom metodom zagrijali penis, u lonac morate dodati nekoliko litara vode i zagrijati ga. Kad se tekućina zagrije, penis se u nju spusti 10-15 minuta.Vrlo je važno da voda nije jako vruća i da ne peče kožu penisa.

Posudu zagrijte vodom da zagrijete penis

Neki dečki koriste mali namočeni ručnik za zagrijavanje falusa. Da biste to učinili, trebate ga namočiti u loncu s prokuhanom vodom. Tada se član veže mokrim ručnikom koji se može ukloniti nakon 10 minuta. Korištenje mokrog ručnika učinit će kožu elastičnijom i fleksibilnijom.

Treća najpopularnija metoda zagrijavanja muškosti je upotreba riže. Morat će se uliti u suhu tavu i zagrijati do vrućeg stanja. Zatim se riža ulije u vrećicu i nanese na penis. Moći će se ukloniti tek nakon pola sata.

Zagrijati se

Nakon zagrijavanja trebate napraviti zagrijavanje tijekom kojeg možete koristiti sljedeće tehnike:

  • Primjena maziva. Penis je podmazan malom količinom maziva. U tom slučaju, mora se nanositi laganim kružnim pokretima od same baze organa. Postupak traje 5 minuta, nakon čega se može ponoviti.
  • Trituracija. Penis je labavo omotan oko ruke. Zatim, uz njegovu pomoć, morate malo gnječiti kožu. Ova vježba čini kožu organa elastičnijom.
  • Trese se. Ova vježba je najjednostavnija. Da biste ga dovršili, samo trebate uzeti penis u ruku i nekoliko minuta ga tresti s jedne strane na drugu. Uz pomoć takvog potresanja ne samo da možete aktivirati protok krvi, već se i riješiti snažne živčane napetosti.

Jelqing

Jedna od najpopularnijih vrsta masaže je jelqing. Uz pomoć takve vježbe možete utrostručiti protok krvi u genitalijama i aktivirati rast tkiva. Prvi rezultati jelqinga mogu se vidjeti 3-4 mjeseca nakon početka vježbi.

Dvije su vrste jelqinga koje se najčešće koriste za rast penisa:

  • Mokro. Ova se vježba izvodi tek nakon zagrijavanja penisa. Za izvođenje masaže na suhi penis nanosi se krema ili mazivo za zagrijavanje. Zatim, bilo kojom rukom, trebate stegnuti penis. Da biste to učinili, blizu njegove baze, indeks i palac morat će biti povezani kako bi se napravio prsten. Zatim se izvodi masaža kliznim pokretima od baze. Tijekom vježbe morate pratiti erekciju. Postupak se prekida ako je član u uznemirenom stanju.
  • Suho. U tom slučaju ne trebate koristiti mazivo ili kremu. Tijekom vježbe penis morate potpuno uhvatiti dlanom. Zatim se izvodi masaža od glave do baze.
Pokret rukama za izvođenje jelqinga

Korištenjem pumpe

Da biste izveli vakuumsku masažu, morat ćete upotrijebiti posebnu vakuumsku pumpu. Ovaj je uređaj posebno dizajniran za povećanje muških spolnih organa i liječenje potencije.

Vakuum masaža je prilično jednostavna. Da biste to učinili, penis će morati biti smješten u cilindar koji je zrakom povezan s posebnom pumpom. Unutar cilindra stvara se vakuum koji povoljno utječe na cirkulaciju krvi. Vakuum masaža provodi se ne više od 20 minuta, kako ne bi slučajno oštetila tkivo. Preporučuje se upotreba vakuumske pumpe neposredno prije seksa, jer će se penis vratiti u svoju normalnu veličinu nakon nekoliko sati.

Pumpa za vakuumsku masažu penisa

Hvatanje i istezanje

Ova masaža za povećanje penisa popularna je kod muškaraca. Tijekom izvođenja ove vježbe povećanje penisa postiže se povećanjem napetosti kavernoznih tijela, što će dovesti do povećanja volumena organa.

Prije masiranja penisa, mora se podmazati gelom, kremom ili posebnim mazivom.

Tijekom nanošenja maziva penis je u dnu omotan malim prstenom stvorenim od palca i kažiprsta.

Tijekom masaže prsten stvoren od prstiju pomiče se do kraja penisa. U tom se slučaju svaki put napadaj mora povećati kako bi se poboljšao protok krvi. Isprva se postupak provodi 10 minuta prosječnom brzinom. Tada se brzina pokreta postupno povećava. Ubrzana masaža traje najmanje 15 minuta. Kad je masaža u potpunosti završena, penis se uhvati za bazu i drži nekoliko minuta. Potrebno je pažljivo uhvatiti penis kako ne bi bilo boli. Ako se nelagoda pojavi u vrijeme vježbe, onda je bolje započeti je ispočetka.

Povećanje penisa masažom

Redovito hvatanje i istezanje omogućit će vam produženje penisa za 2-4 cm za 4-5 mjeseci.

Zaključak

Mnogi muškarci žele povećati svoje dostojanstvo. Međutim, ne znaju svi to učiniti. Da biste postigli uvećani penis, preporučuje se da se upoznate sa značajkama masaže za povećanje penisa.